… en del varar länge…

Inga kommentarer

En del varar länge

Inget varar för evigt, men en del varar länge.

Det var den 21 juni som man hade för avsikt att ta tag i att trimma vägkanterna. Dessvärre kom jag aldrig så långt då trimmern plötsligt slutade fungera.

Då var det med andra ord dags att lämna in den på service. Jag försökte felsöka själv, men kom inte fram till något annat än drivstången. Men mer mekaniska kunskaper än så hade jag inte, och lyckades inte lösa problemet själv.

Så trimmern lämnades in. Då sa dem att det skulle ta 6-7 veckor, men det tog lite längre tid än så – men nu är den hemma igen!

Det visade sig att det faktiskt var drivstången, så jag var inte helt ute och cyklade… Något jag tydligen inte gjorde idag heller. Nu kan man så sakta fortsätta arbetet här hemma, med både skötsel av tomt och vägar. Naturligtvis med god hjälp som min bättre hälft och hennes barn.

Fullt hus tills på söndag!

Återigen har Glada Bäverns Hundpensionat öppnat grinden för besök. Denna gång är det två välbekanta gäster som kommer att vara här resten av veckan.

Till min stora förvåning var både Turbo och Wilja ovanligt tysta efter att dessa anlänt, kanske mest för att det var bekanta som kom på besök. Man ser således fram emot en lugn och behaglig vecka som “extrahusse”.

Glada Bäverns Hundpensionat, Falkenberg

Samtliga tycks uppskatta varandras närvaro, men grindarna får förbli en besvärande skiljevägg mellan dessa. Förr i tiden var man mer villig att släppa ihop hundar, men tiderna har förändrats. Jag tror dock att Wilja hade behövt en mer jämnårig kamrat att röja runt med, men vi får se vad kommande dagar har att erbjuda.

Kanske kommer man att kunna erbjuda hundarna någorlunda gemensamma aktiviteter!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 20 || 19:22

Lämna en kommentar: