Besök är alltid trevligt…

1 kommentar

Besök är alltid trevligt

Besök är alltid trevligt, tycker Turbo och Wilja. Speciellt eftersom det alltid innebär mycket mer bollkastande och gos.

Dagen har erbjudit mycket regn, men lagom till vi fick besök så kikade solen fram. Något som naturligtvis möjliggjorde utomhus aktiviteter efter att vi ätit och sett på film.

Efter att vi vinkat av besöket så märkte man att hundarna var både trötta och nöjda. Turbo drog sig snabbt tillbaka till sängkammaren, medan Wilja tog plats i soffan bakom husse.

För oss är kvällen mer eller mindre över, men jag tror det dröjer lite till innan man själv avslutar dagen. Man får ju inte glömma att hundarna måste få sin promenad först. Den kommer troligtvis inte att bli så lång, men vi anpassar ju oss efter Turbo. Att vara pensionär ska ju ha sina fördelar, även om det innebär att ungdomen får hålla tillbaka något.

I morgon blir det jobb!

Ja, trots att det är söndag har man massa jobb framför sig här hemma. Utöver gräsklippningen finns det annat att göra också, och man känner sig extra tacksam över att man kommer att få hjälp även med detta.

Förhoppningsvis är vädret tillräckligt bra så att man blir extra motiverad att hålla sig utomhus. Man får ju verkligen passa på nu när man bara är ledig på helgerna! Om vädret tillåter vill säga!

Det känns för övrigt som att denna helg krävt lite mer vila än vanligt, men det var idag. I morgon blir det andra bullar av. Lättja är trots allt en stor fiende till resultat. Om allt går som planerat kommer man att kunna visa lite bilder på morgondagens framgångar.

Något som det är dags att göra är att gräva ur en rabatten i hundgård. Den har stört mig under väldigt lång tid. Problemet är bara att jag inte riktigt vet vad jag ska göra med den. Ska den användas till något, eller ska den tas bort helt? Ja, den frågan har jag tyvärr inget svar på i nuläget…

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt god natt.

Här hittar du oss på Facebook

Skrivet av Henrik Olsson

2024 08 10 || 22:14

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Besök är alltid trevligt…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Wilja får göra av med energi när hon jagar bollar och finna sej i kortare promenader så farbror Turbo kan få lunka i sin takt.
    Bollar ja, efter sommarens besök av barn ligger det tre bollar oåtkomliga i kanalen, jag får be någon komma med röjsåg så kanske det blir möjligt att komma dit ner.
    Önskar er på hundgården en fin start på veckan.

    Marianne

    2024 08 12 || 11:32

Lämna en kommentar: