Inte alltid som väntat…

Inga kommentarer

Inte alltid som väntat

Det blir inte alltid som väntat, och ibland är det något positivt! Den mängd snö som utlovats har uppenbarligen inte anlänt än. Dessutom tycks vinden vara bra på att hålla vägarna rena.

Jag tackar särskilt för detta då det innebär att jag slapp ploga efter jobbet.

Hur det blir i morgon återstår naturligtvis att se, men jag känner mig nog mer redo då. Att kraftiga vindar och snöfall ställer till det i trafiken blev uppenbart på vägen hem.

Allt flöt på sakta, men samtidigt är det bättre att komma hem lite senare. I alla fall i jämförelse med att behöva mellanlanda på akuten eller ännu värre.

Vanligtvis försöker jag undvika att köra på E6:an vid dåligt väglag, men idag valde jag att ta risken bara för att kunna komma hem lite tidigare. Tacksamt nog gick allt bra, om än i ett något lugnare tempo.

Starka vindar och minusgrader är kanske inget man önskar sig, men förhoppningsvis kanske man kan hitta något positivt även i detta! Även om den varma känslan man vanligtvis bär inombords är som bortblåst.

Tacksamt nog har man en kamin, och två fantastiskt fina vovvar.

För stunden är det dock kaminen som sprider värme, men så snart man kryper till kojs så är det vovvarnas att hjälpa en hålla värmen.

Kyleffekten vindarna har just nu gör att man ogärna beger sig ut i förrådet för att hämta mer ved för stunden, men på något sätt inser man att behovet är mer än viktigt.

Det blir bättre i morgon!

Eller det är i alla fall vad man hoppas på! Kyla är alltid ett problem, men i kombination med vind så ökar problemen alltid väldigt mycket. Men, det blir bättre i morgon!

Enligt min mening har denna vintern bitvis varit ovanligt kall, men ibland blir det så. Lyckligtvis har vi aldrig varit närmare våren 2024! Värmen är på väg!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 03 || 21:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: