Vad kan 2024 erbjuda?

Inga kommentarer

Vad kan 2024 erbjuda

Vad kan 2024 erbjuda egentligen? När det gäller träningen så blev inte 2023 riktigt som planerat, men därmed inte sagt att det är negativt.

Totalt rullade bilen 9003 km, medan cykeln rullade 6272,8 km.

Uppenbarligen finns det stort utrymme för förbättring. Avståndet till jobbet gör dock att man kanske inte riktigt kan vänta sig mer positiva siffror vid årets slut.

En positiv del i detta är i alla fall att dieseln blivit billigare, och jag kommer att behöva tanka bilen i morgon. Visst hade man gärna inlett året med en cykeltur till jobbet, men i skrivande stund snöar det och blåser obarmhärtiga vindar.

Latmasken är således min personliga PT i morgon! Lyckligtvis kan latheten kompenseras med extra långa vovvepromenader och annan träning. Samtidigt erbjuder inte denna tid på året speciellt cykelvänligt väglag. Men våren är på väg, och dagarna blir bara längre och längre – även om det går väldigt sakta just nu.

Lite bättre ordning!

Efter att sovmorgonen var till ända i morse så kunde man sakta men säkert börja plocka i ordning i hallen. Kanske inte helt, men det ser onekligen bättre ut nu än tidigare.

Dessutom har man äntligen gått igenom lite saker som inte behövs och därför kan säljas. Låt oss hoppas att någon nappar på annonserna.

Det finns mer än så att sälja, men att lägga ut saker för 10 kr känns meningslöst, så man borde kanske samla ihop allt och uppsöka en loppis någonstans? Det vore onekligen en mer lönsam tanke.

Ved är beställt!

I ett kanske någorlunda svagt ögonblick har jag också beställt 10 m³ ved för leverans i april. Nog för att jag tills dess hinner samla ihop en del ved här hemma skadar det inte att ha ett extra lager att ta av vid behov.

Samtidigt kommer jag att behöva vara extra engagerad i att samla ihop egen ved under våren. Den kommande leveransen gör dock att man inte behöver oroa sig för kommande vinter, eller känna sig stressad.

Den ved som nu återstår i förrådet är minst sagt begränsad, men tack vare att man använder ett par element i år så behöver man inte frysa.

Vi på Hundgården önskar er alla en god fortsättning på det nya året!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2024 01 01 || 19:31

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: