Dags för sjukstuga?

Inga kommentarer

Dags för sjukstuga

Man undrar om inte det är dags för sjukstuga här hemma. När jag vaknade i morse kände jag mig i toppform och drog ut hundarna på en längre morgonpromenad.

Mitt välmående fortsatte tills att man börjat jobba.

Då infann sig en känsla att något kanske inte stod rätt till. En tung känsla infann sig i huvudet, och senare under dagen så började det klia på ett irriterande sätt i halsen.

Under förmiddagen var jag nästan helt inställd på att man skulle gå hem innan lunch. Dock är man både envis och erfaren, och vet att vissa symptom kan gå över.

Det skulle dock visa sig att symptomen hängde kvar, men även jag hängde kvar på jobbet hela dagen. Eller, ja, jag tror att jag stämplade ut 3 minuter innan 16.00.

Väl hemma så var det sedvanligt fredagsmys med Netflix, men det onda hänger kvar i kroppen. Fast utan att bryta ut.

Detta får mig och undra om jag inte skulle pressa kroppen lite extra i morgon för att se vad som händer. Jag tänkte nämligen börja dagen med en promenad med hundarna, och sen cykla in till stan.

Det vill säga; under förutsättning att inte man råkar få feber under natten. Men jag har inte fått det än, så lär man nog inte få det.

Utan tvekan har man dessvärre lyckats dra på sig någon form av virus, och det återstår och se huruvida det är ett manligt förkylningsvirus. I så fall lär jag troligtvis bli väldigt ödmjuk i morgon.

Tack och lov har jag en kamin man kommer att kunna njuta av under helgen!

Årets sista månad har inletts!

Det är helt otroligt att man redan nått fram till december, och än mer otroligt är att det fortfarande är minusgrader utomhus. Som det ser ut just nu verkar det inte komma någon direkt snö de närmsta dagarna, men vi alla vet att det kommer förr eller senare.

Av just den anledningen är det hög tid att montera på snöbladet och göra sig redo för vad som komma skall.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram

Skrivet av Henrik Olsson

2023 12 01 || 20:58

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: