Detta får bli en tradition…

2 kommentarer

Detta får bli en tradition

Detta får bli en tradition: att ta med en kebabtallrik hem på fredagens eftermiddag! Regnet till trots så körde man inom stan för att hämta hem det man längtade efter.

Sen dess har man varit förhållandevis inaktiv.

Samtidigt är det ok att njuta lite extra en fredag då denna dag inleder helgen. I morgon kan man ta tag i saker och ting här hemma.

Helgen kommer att bli intensiv på vissa sätt. Målet är att få lagt golvet i hallen och träna sök med Wilja – utöver att man behöver fixa och dona med allt annat som rör huset som sådant.

Allt detta är i alla fall ett steg i rätt riktning, och bit för bit faller saker på sin plats. Om man bortser från några bakslag så finns det ändå framsteg. Dessa väljer jag att fokusera på i första hand.

Hallen är dock ett mindre, om än ändå viktigt, framsteg. Sen får man inte glömma av att hundgårdarna behöver göras färdiga, så att man kan slappna av på riktigt under vintern.

Och nu till något annat…

Igår såg jag Dokument Inifrån: Stalker på SvtPlay. Har du inte sett den så kan jag verkligen rekommendera den. Dokumentären är långt i från upplyftande, men ändå är den viktig att se. Den väcker både ilska och insikt i hur tekniken “enkelt” kan användas för att förstöra en oskyldig människas liv.

SvtPlay beskriver serien så här: “Felix blir under flera år trakasserad av ett anonymt telefonnummer. Avsändaren säger sig vara ett gäng som inte kommer ge sig förrän Felix liv är förstört. Vem eller vilka ligger bakom numret? Vad har Felix gjort, och hur kan han få det att sluta? En dokumentärserie i tre delar av Johannes Hallbom.”

Medan jag såg denna kände jag både avsky och ilska. Vem eller vilka var det som orsakade allt lidande för Felix?

Har du sett dokumentären får du mer än gärna berätta vad du tyckte!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 11 10 || 22:14

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Detta får bli en tradition…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Bra tradition!
  Ha en bra lördag!
  Kram!

  skåningen

  2023 11 11 || 10:45

 2. Bra tradition! 🙂

  Pauline

  2023 11 13 || 15:25

Lämna en kommentar: