Jag fick jobbet!

4 kommentarer

Jag fick jobbet

Jag fick jobbet!

Anställningsintervjun jag var på igår har redan gett resultat. Under förmiddagen blev jag uppringd och fick den bästa nyheten man kan få en solig förmiddag:

Jobbet var mitt!

Redan på måndag börjar jag min nya anställning. Under de första två veckorna så kommer det att bli en liten mjukstart bland annat pga tidigare åtaganden som ordningsvakt. Men därefter återstår endast ett par helger innan man kan hänga in uniformen i garderoben.

Kanske för alltid.

Tidigare avslöjade jag ju att det fanns ett väldigt stort behov för förändring i mitt liv, och nu ser det ut som att rätt typ av förändring har anlänt. En trygg anställning och inkomst är verkligen inget man kan fnysa åt i dessa tider.

Det är svårt att i ord beskriva den tacksamhet och lättnad jag känner just nu. Den gnagande oron kring det ekonomiska i höst är som bortblåst.

Hur går mina tankar kring downshifting idag?

Ja, tankarna fick absolut kvar, och det faktum att jag fick jobbet förändrar inget. I alla fall inte mer än att jag nu kommer att jobba heltid i fortsättningen.

Jag har under många år provat på ett enkelt liv, och även om det på många sätt funkat så känner jag inte längre att det är hållbart för mig. I alla fall inte just nu.

Vem vet vad som händer i framtiden, och vilka möjligheter som dyker upp?

Det här innebär inte helt oväntat stora förändringar för min del. Dels att gå från 10-20 timmar i veckan till heltid är en sak man behöver vänja sig vid. Samtidigt kommer jag bara att jobba dagtid under vardagar, medan kvällar och helger ger möjlighet att sätta guldkant på tillvaron.

Något jag verkligen har för avsikt att göra!

Jag kommer således snart att kunna bli morgonmänniska igen, men allt vad det innebär.

Avslutningsvis: Grattis till mig!! =}

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 30 || 12:08

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Jag fick jobbet!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja, ett STORT grattis!
  Regelbunden arbetstid är bra på många sätt och vis!

  Marianne

  2023 08 31 || 04:29

 2. Stort grattis till nya jobbet!

  Hannas krypin

  2023 08 31 || 10:13

 3. Grattis till jobbet!!!
  Du kommer att klara det!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 08 31 || 12:02

 4. Stort grattis!!! Är jätteglad för din skull! Skönt att inte behöva bekymra sig för ekonomin. Hoppas du får en fin helg! Kram 🌺

  Heléna

  2023 08 31 || 22:32

Lämna en kommentar: