Är Hundgården till salu?

3 kommentarer

Är Hundgården till salu

Är Hundgården till salu? Det korta svaret på den frågan är “nej, inte än“… Jag förstår att mitt tidigare avslöjande väckt en hel del frågor, men jag kan fortfarande inte riktigt svara på allt.

Tiden får utvisa hur allt blir.

Jag kan dock avslöja att jag aktivt söker mig bort från Falkenberg. I första hand söker jag arbeten i helt andra delar av landet.

Jag har under detta år planerat för något helt annat, men av olika anledningar så kommer det inte att bli så. Kanske är det lika bra…

I stället hoppas jag på att kunna hitta en annan plats att bygga bo på. Men är Hundgården till salu? Nej, och det ser inte ut att bli så inom en överskådlig framtid.

I händelse att jag packar min väska och flyttar så kommer Godistanten att ta över ägorna tills vidare.
Vissa händelser det senaste året har gjort att man omvärderat mycket, och den senaste månaden har man tyvärr fått omvärdera allt igen.

Den enda lösningen jag ser i nuläget är att flytta, byta miljö och få lite nya perspektiv på saker och ting.

Arbetsintervju

Idag blev jag uppringd av ett bemanningsföretag, och i morgon kan man se fram emot en längre videointervju med samma företag. Inför detta håller jag tummarna hårt, och skulle allt gå vägen så kan jag flytta redan om en månad.

Förändringar kan se ganska oväntat. För 6 månader sen hade jag ett väldigt specifikt mål i sikte, men nu så är jag beredd att lägga allt detta åt sidan. Jag behöver bara komma bort.

Tyvärr, bör tilläggas.

Jag hade andra planer, men måste samtidigt påminna mig själv om en viktig sak. Bara för att mina planer ändras, betyder inte att allt blir sämre.

Om arbetsintervjun går bra så kan man avsluta ett smärtsamt kapitel. Det är dock en sak man inte får glömma i allt detta: Vad händer med hundarna?

Ja, inledningsvis så får hundarna stanna kvar hos Godistanten. Med lite hjälp utifrån kommer allt att lösa sig till en början. När man har ordnat sitt boende kan man hämta sina vovvar…

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 16 || 20:46

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Är Hundgården till salu?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Håller tummarna att intervjun går bra så att du kan få flytta och börja om på nytt ställe!

  Yasmine

  2023 08 16 || 21:22

 2. Ibland står man inför svåra val.
  Hoppas att det löser sig!
  Kram!

  skåningen

  2023 08 16 || 21:59

 3. vad spännande att det kan bli en helt annan del av landet 🙂

  Pauline

  2023 08 17 || 18:39

Lämna en kommentar: