I brist på bättre…

1 kommentar

I brist på bättre

I brist på bättre fick gräsklipparen agera trimmer idag. Resultatet var kanske inte vad man hoppats på, men det får duga tills att trimmern blivit brukbar igen.

Sen kan man rätta till allt som gått fel under tiden.

Detta var kanske inte direkt ett större projekt så sett, men det var allt jag ville göra. Gårdagen fullkomligt dränerade mig på energi, och det hade inte det minsta att göra med arbetet.

Idag fick jag dock tillbaka mycket av den förlorade energin, och då uteslutande på grund av ett samtal jag hade under kvällen. Trots att samtalet abrupt avbröts av att batteriet tog slut. Något som faktiskt är ytterst ovanligt, men jag antar att man förlorade tidsbegreppet något.

Nu är man ledig ända tills lördag kväll, och jag hoppas att man hinner ladda sina batterier ordentligt. Allt för många djupurladdningar utan ordentliga uppladdningar är aldrig bra…

Idag fick man mäta sig med ett motorfordon:

I brist på bättre motståndare kunde jag idag utmana en a-traktor längs 154:an. Tack vare nedförsbacken kunde man susa förbi den intet ont anande föraren.

Som för övrigt sken upp som en sol när han såg mig trampa för glatta livet. Idag har jag ingen hastighetsmätare, men enligt RunKeeper var maxhastigheten 45 km/h.

Långt i från ett personligt rekord, men tillräckligt bra för att övervinna ett långsamt gående fordon! Och ja, nedanstående bild togs medan jag cyklade…

Inför framtiden:

Angående tidigare inlägg så har mina tankar inte förändrats. På ett sätt känner man sig lättad över att kunna formulera dessa mer öppet, men samtidigt är man också smått besvärad över situationen som sådan.

Var ska jag bo om jag inte bor kvar på Hundgården? Antar att framtiden får utvisa det.

En sak har dock blivit väldigt säker genom årens lopp: Allt ordnar sig!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 08 14 || 22:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'I brist på bättre…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Precis så, hur det än verkar så ordnar allt sej i slutändan.

    Ibland går det för långsamt för framförvarande fordon!
    Förra sommaren cyklade jag efter en husbil, jag skulle cyklat förbi utan ansträngning om det funnits plats, men det fanns inte ens plats för möte utan att köra ut i periferin, så jag förstod aldrig vad de gjorde på den vägen 🙂

    Marianne

    2023 08 15 || 16:32

Lämna en kommentar: