Gräsklipparen fick arbeta…

4 kommentarer

Gräsklipparen fick arbeta

Gräsklipparen fick arbeta idag, även om det inte är speciellt mycket gräsmatta kvar. Återigen har värmen förvandlat grönt och mjukt till något brunt och frasigt.

Enligt mig är det en ganska tråkig syn, men vad ska man göra?

De drygt 1700 liter vatten som återstår i IBC-tankarna kommer inte att räcka för att hålla gräsmattan vid liv. Däremot lär det vara mer än tillräckligt för att hålla diverse blommor och annat vid liv.

Man är smått orolig inför vad denna sommar har att erbjuda, men troligtvis lär den bli både varm och torr. Enda fördelen lär vara att man inte kommer att behöva klippa gräsmattan speciellt många gånger…

Drömmen om lite regn tycks inte bli förverkligad på väldigt längre.

I vanlig ordning är hundarna man tycker mest synd om i denna värme. Det blir inte direkt tal om någon träning alls när det är så här varmt, och det enda tillfället man har till lite längre promenader är under kvälls- nattetid. Fast då är man själv oftast alldeles för trött, vilket gör att det inte blir speciellt mycket gjort.

Överhuvudtaget.

Att man idag lyckades hitta tillräckligt med energi för att klippa gräsmattan var ett mindre under.

Allt är dock inte av ondo – det finns också märkbara fördelar med en värmebölja! Bland annat är det mycket lättare att få värmt upp duschvatten med hjälp av solen! Därmed behöver man inte koka vatten i onödan, och slipper således förbruka mer ström än vad som är nödvändigt.

Onsdagens festligheter!

Det var minst sagt väldigt trevligt i onsdags, men man får nog erkänna att man var rejält sliten när man vaknade i torsdags. Därför blev det inte speciellt mycket gjort här hemma, och dagen tillbringades enligt latmaskens önskemål.

Det blev inte riktigt så många bilder från kvällen, men det beror mestadels på att man hade alldeles för trevligt!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 06 09 || 17:15

Publicerat i Baronen - In Real Life

4 svar to 'Gräsklipparen fick arbeta…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det blir besvärligt för djuren med en torr sommar, här är det ju alltid vattenbrist oavsett väder. Än så länge är det fuktigt här på nätterna, men blir de varma så är det väl slit på det.

  Marianne

  2023 06 10 || 09:18

 2. Här är det 24,5 i solen ,som tur är så fläktar det.
  Bra att du tar vara på värmen!
  Ha en bra lördag!
  Kram!

  skåningen

  2023 06 10 || 10:12

 3. Jag tror också att det kommer bli en riktigt varm och torr sommar. Härligt med värmen men det vore bra att få regn på nätterna iallafall.

  Hannas krypin

  2023 06 10 || 20:49

 4. här har mannen kört årets första sväng med gräsklipparen

  Pauline

  2023 06 11 || 17:00

Lämna en kommentar: