Idag fick man vara utomhus…

3 kommentarer

Idag fick man vara utomhus

Idag fick man vara utomhus vare sig man ville eller inte. För ett par dagar sen påbörjade jag att klippa gräset, men fick avbryta det pga regn.

Ett regn som dessutom var väldigt uppskattat.

Nu har man i alla fall avslutat det man påbörjade tidigare. Att man sen kunde utföra arbetet i enbart shorts gjorde knappast saken sämre. Man behöver trots allt ta chansen att få sol på hela överkroppen i hopp om att förebygga den fasliga “bonna-brännan”.

Även fast att man är väl medveten om att den kampen är totalt meningslös. “Bonna-brännan” är ett ständigt återkommande inslag varje år…

Bortsett från just den biten så behöver kroppen ändå solstrålar i måttliga mängder, och idag har jag i alla fall fått en välgörande dos av just detta.

Något som gräsklipparen skulle behövt är en välgörande dos av service och underhåll, men det är tveksamt att det blir av innan hösten. Kniven kan jag slipa själv här hemma, och resten får vänta.

Möjligen att man kanske försöker tvätta och borsta av den lite. Det blir dock inte idag…

Något som däremot måste bli av idag är dammsugningen. Det blev ganska grusigt inomhus igår när jag fixade och donade, och hundarna verkar bli mer “dammiga” när det är så här torrt ute…

Lediga dagar väntar!

Tanken var att man skulle börja jobba klockan 19.00 i kväll, men lite personalbrist har gjort att jag får börja några timmar tidigare. Av den anledningen får man försöka vara så effektiv som möjligt här hemma.

Sen är man ledig ett par dagar, och då får man väl cykla och träna som en galning för att kompensera för alla uteblivna träningspass. I alla fall i den mån som är möjligt.

Vem vet, kanske får man gjort lite mer… Det blir i alla fall en uppgift för lediga dagar.

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 22 || 13:58

Publicerat i Baronen - In Real Life

3 svar to 'Idag fick man vara utomhus…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Du är så flitig!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 05 23 || 09:58

 2. Irriterade att få en påtvingad paus när en kommit igång, det brukar vara segt att återuppta arbetet nästa dag, åtminstone här.

  Klipparen på Osdal skulle spolas av efter varje gång, vet inte om det var nödvändigt, men så skulle det vara.

  Marianne

  2023 05 23 || 12:51

 3. Bonnabränna får jag varje år. Orkar inte ens försöka längre då jag fick grunden till årets redan i Portugal haha!

  Yasmine

  2023 05 23 || 16:08

Lämna en kommentar: