Lite av varje…

Inga kommentarer

Lite av varje

Idag bjuder vädret på lite av varje. Solsken, regn och åska.

På avstånd kunde man höra ett underbart mullrande från himlavalven medan solen sken. För att inte ligga på latsidan bestämde jag mig för att börja klippa gräset.

Man kom inte speciellt långt innan man fick avbryta arbetet. Regnet ökade i intensitet, och varför göra något i regn när man kan göra det en annan dag?

Förhoppningsvis när det är uppehåll. Dessutom befann sig ovädret nästan rakt ovanför oss, så för allas bästa gick man in igen.

I stället för utomhusjobb kan man ägna sig åt inomhustjänst. Städning och allmänt plockande får duga innan man åker i väg till jobbet i kväll.

Trots att det slutade regna en stund senare…

Regnet är dock på alla tänkbara sätt efterlängtat. Markerna är väldigt torra, och varje droppe behövs. Dessutom är det extra mysigt att höra regnet smattra mot taket.

Mysfaktor i vardagsrummet!

I natt när man kom hem från jobbet tände man upp några ljus för att skapa en viss känsla, och det var verkligen en känsla jag uppskattade. Här ska många filmkvällar avverkas när man är ledig.

Min kommande ledighet har dock skjutits fram något. Ett extrapass som ordningsvakt på Strandbaden dök upp idag, så min lediga onsdag försvann lite oväntat.

Dock icke desto mindre glädjande. Det är ju alltid trevligt när det dyker upp mer arbete lite oväntat.

Men på torsdag (om inget oväntat händer) är tanken att jag ska hämta en pizza och sen luta mig tillbaka i soffan – och bara njuta.

Naturligtvis efter att man utfört någon form av arbete här hemma. Min förhoppning är att det regnar även då, så att man slipper ha dåligt samvete över att man latar sig på ledig tid.

Men idag blir det inget latande… arbete väntar i kväll, och det är dags att förbereda sig. Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig start på den nya veckan!

Här hittar du oss på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 05 15 || 16:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: