Planering minskar bilåkandet…

2 kommentarer

Planering minskar bilåkandet

Planering minskar bilåkandet, och hittills har bilen stått parkerat 10 dagar. Om allt går som planerat så kommer den att stå parkerad ända tills måndag morgon.

Då är det dags att köra upp till Bildepån i Varberg för service och däckbyte.

Som genom ett under lyckades jag i sista stund även boka en tid för Wilja på Varbergs Djurklinik. Lilla fröken har ju fyllt 1 år, och det är dags att vaccinera henne.

Min plan är att lämna bilen på verkstaden, och sen traska bort till veterinären med Wilja. Under vår promenad dit och tillbaka tänkte jag även passa på att köra lite lydnad mm för att fördriva tiden på bästa sätt. Måtte jag bara komma ihåg att ta med hundpåsar i händelse av att hon bestämmer sig för att lämna ett… avtryck…

Då man ändå måste ut och åka tänkte jag passa på att svänga förbi Arken Zoo, samt en bensinmack för att fylla upp alla bensindunkarna. Genom att kombinera alla tänkbara ärenden under en tur, minskar man körandet på alla tänkbara sätt.

Det kan inte beskrivas som annat än positivt! Viktigt att tänka på är att planering minskar bilåkandet, och det är något vi alla gynnas av!

April blir en månad i arbetets tecken!

Ja, i morgon inleder vi en ny månad, och jag får äntligen(!) inleda en månad full med arbete! Jag kommer att varva diskande och ordningshållande på Strandbaden under hela månaden.

Samtidigt undrar jag om mina varierande arbetsuppgifter förändrar mitt ansvar för personalens och gästernas välbefinnande…

Under kommande månad får man i alla fall möjlighet att jobba 21 av månadens 30 dagar. Därmed kommer jag i maj att få den bästa tänkbara lönen hittills i år!

Utan tvekan kommer detta att vara som en skänk från ovan efter flera månader med minimalt med inkomst.

Vågar man redan nu hoppas på en lika bra månad i maj? Ja, det återstår naturligtvis att se, men jag håller mina tummar så hårt att knogarna vitnar…

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 31 || 14:27

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Planering minskar bilåkandet…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Kom ihåg bajspåsarna!!
  Ha en trevlig helg!
  Kram!

  skåningen

  2023 03 31 || 19:04

 2. Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 04 01 || 11:08

Lämna en kommentar: