John Blund dök aldrig upp…

2 kommentarer

John Blund dök aldrig upp

John Blund dök aldrig upp i natt, i alla fall inte så att jag märkte det. Av någon anledning var det helt omöjligt att varva ner, trots flertalet olika försök.

Vid 07.30 var det lika bra att gå upp och försöka komma igång med dagen.

En liten orsak till sömnbristen kan vara att jag råkade somna till på sofflocket senare under eftermiddagen. Uppskattningsvis så låg man i dvala under knappt två timmar.

Det kan inte tyckas vara hela världen, men tydligen tillräckligt för att hålla en vaken. Vad gäller Turbo och Wilja så infann sig deras motsvarighet till John Blund ganska omgående efter att vi lagt oss.

Jag upplevde ganska snart ett smärre förakt för deras enkla och överdrivet tillfredsställande liv. Antar att dessa tankar inte direkt hjälpte mig att somna…

Idag var det dessutom skola, och jag bestämde mig för att utfärda ett kännbart straff för sömnbristen: jag tog cykeln till skolan. Som extra grädde på moset så valde jag dessutom att cykla en omväg.

Nu återstår dock den största utmaningen för dagen: Att inte gå och lägga sig före 20.00 för att inte riskera att vakna 23.00 och känna sig “utsövd”. I den bästa av världar kommer jag att lyckas hålla mig vaken till 21.00.

Av den anledningen drar jag slutsatsen att det inför kommande natt är obligatorisk närvaro som gäller för herr Blund. Om inte finns risken att jag fullständigt exploderar. Eller imploderar.

Hur går det i skolan?

Ja, idag hade jag ett samtal med läraren kring mina betyg, och det lutar åt ett ganska bra betyg. Vilket motiverar mig att jobba ännu bättre. Inledningsvis hade jag bara siktat på “godkänt”, men det vore naturligtvis trevligt med ett betydligt bättre betyg.

Idag övade vi på the national speaking exam, och nästa vecka är det dags att bekänna färg. Alltid något för dig att önska mig lycka till i!

Avslutningsvis: Wilja fullkomligt älskar den nya sitt- och liggplatsen som husse anordnat!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 28 || 18:34

2 svar to 'John Blund dök aldrig upp…'

Subscribe to comments with RSS

 1. åh så jobbigt att inte kunna sova 🙁

  Pauline

  2023 03 28 || 19:47

 2. John blund var hos mig! Kommer han inatt skickar jag honom till dig!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 03 29 || 09:42

Lämna en kommentar: