Saker att göra en söndag…

1 kommentar

Saker att göra en söndag

Saker att göra en söndag här hemma på Hundgården kan vara att dammsuga.
För det är ju inget man gör annars…

Till min stora glädje har Turbo nästan helt slutat fälla, medan Wilja fortfarande fäller en del. Ibland även mig, när hon plötsligt stannar upp mitt framför mig för att “ta in omgivningen”.

Än så länge har man i alla fall inte skadat sig, men förr eller senare kommer man nog att bli en smärtsam erfarenhet rikare. Men det är ok, för man har nytta av varje erfarenhet som livet erbjuder.

Trots ett frenetiskt dammsugande här hemma, så skulle jag ändå inte byta bort någon av mina följeslagare.
Bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete, så att säga, och skit i hörnen finns här gott om.

Ont om plats finns det gott om!

I början av Wiljas vistelse här hemma så fanns det två hundbäddar att använda efter eget tycke. Dessvärre tyckte hon nog att rummet blev för belamrat med grejer, och förstörde en av dessa.

Utan tvekan är det nog något hon ångrar idag. Personligen vägrar jag att köpa en ny, så jag löste det i stället på följande vis:

En gammal trälåda fick utgöra en ny plats. Den är visserligen inte riktigt så stor och bekväm som bädden är, men hon verkar gilla den. Ett stort plus är nog att hon samtidigt kan sitta och titta ut genom fönstret.

Med lite tur kanske hon får se en ekorre hoppa från gren till gren…

Ja, det finns saker att göra en söndag också!

Sommartider, hej hej!

I natt ställdes klockan om till sommartid, vilket innebar att jag slutade 02.00, stämplade ut strax efter 03.00 och var hemma strax före 04.00. Allt blev mycket senare, men samtidigt drog jag stor fördel av det när vi ställde om till vintertid. Så, jag får nog gilla läget trots allt.

En positiv sak var i alla fall att jag valde att cykla till och från jobbet, trots att jag kom hem senare. Jag må har förlorat lite sömn, men jag har samtidigt sparat pengar och ökat min kondition!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig söndagskväll!

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 03 26 || 20:22

1 svar to 'Saker att göra en söndag…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Hundkorgar verkar vara en slitvara när man skaffar valp, jag hade ju en spjälsäng som jag tagit bort en långsida på, till Leo, den stod under fönstret och han älskade den, både att sova i samt att sitta där och titta ut. Hundar brukar ju gilla att ligga lite högt.

    Marianne

    2023 03 27 || 10:02

Lämna en kommentar: