Dagar som dessa är ljuvliga…

1 kommentar

Dagar som dessa är ljuvliga

Dagar som dessa är ljuvliga! Att få vakna upp till en klarblå himmel med en strålande sol är onekligen en bra början på dagen.

Med eller utan kaffe.

Missförstå mig inte – jag passade ändå på att unna mig en kopp kaffe.

Dagens cykeltur till stan blev lite längre, och efter 35,63 km var man hemma igen. I samband med detta hade man också passerat ett viktigt delmål med träningen.

Årets första 1000 km är avklarade, och för att vara helt korrekt har man avverkat 1028,9 km hittills i år. Jag har en liten känsla av att det kommer att bli mycket cyklande framöver.

Delvis för att bilen behöver tankas, men det saknas pengar för att göra det. Inget ont som inte för något gott med sig – nu får man verkligen ett tillfälle att träna lite extra.

Man håller tummarna att vädret blir gynnsamt på alla tänkbara sätt. Om det inte blir så, får man nog bita i det sura äpplet och trampa på oavsett.

Jobbsökandet har dessvärre inte riktigt gått så bra som man hoppats på, och nu längtar man mer än någonsin efter skatteåterbäringen. Och naturligtvis även fler timmar på jobbet!

Situationen man befinner sig i är ju på alla sätt frivillig. Att jobba mindre för att leva mer på gränsen gör att man är extra känslig för sånt här, men jag förblir viss om att allt kommer att lösa sig till det bästa.

Trots den något ansträngda ekonomiska situationen kan jag ändå konstatera: dagar som dessa är ljuvliga!

Wilja verkar må bättre idag!

Husses lilla sjukling verkar lyckligtvis må bättre idag. Hon haltar inte lika märkbart som igår, men jag tänker att även kvällens promenad får bli i kortaste laget.

Om hon inte tydligt visar att det är ok att gå 2-3 km…

Läget är inte ultimat, då denna lilla fröken behöver aktiveras på alla tänkbara sätt, och att försöka förklara varför hon inte får göra något direkt aktivt är mer eller mindre omöjligt.

Vi finns på Facebook och Instagram!

Skrivet av Henrik Olsson

2023 02 21 || 16:16

1 svar to 'Dagar som dessa är ljuvliga…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Jag håller tummarna för att det dyker upp ett jobb till dej snart.
    Då får jag gratulera till uppnått delmål. De ljusa, fina dagarna kommer tätare nu, så min cykel också få komma ut på tur.

    Marianne

    2023 02 22 || 12:59

Lämna en kommentar: