Cykeln halkade efter igen…

1 kommentar

Cykeln halkade efter igen

Cykeln halkade efter igen, men säkerligen av goda skäl. Igår var det lektion för undertecknad och planen var faktiskt att cykla, men vädret satte stopp för det.

Det milda vädret gjorde allt väldigt kladdigt ute. För att slippa riskera att sitta kall och blöt i en lektionssal valde jag att ta bilen.

Beslutet kändes verkligen rätt.

Samtidigt passade jag på att unna mig en riktigt slapp dag, med tillhörande gottgott.

Ett sådant beslut kan dock inte tas utan att övriga medlemmar av hushållet visar sitt missnöje över att inte få en egen pizza…

Kanske blir det så vid nästa tillfälle.

Idag fick dock båda vovvarna varsitt märgben när husse kom hem från stan. Eventuellt räcker detta som kompensation för den själviskhet som man tydligen uppvisade igår.

Trots att cykeln halkade efter igen, så känner jag ingen större press. Februari har onekligen börjat bra, och man hoppas att trenden håller i sig under kommande veckor.

Ett av mina enklare mål för denna månad är att förbränna 1000 kalorier per dag med RunKeeper. Hittills har jag på ett genomsnitt på 827 kalorier/dag, men då har inte kvällens vovvepromenad blivit av än.

Huruvida det kommer att bli en långpromenad med Wilja, eller en kortare promenad med båda är i skrivande stund inte bestämt. Man hoppas på det första alternativet, men latmasken lär i slutändan bestämma vilket.

Inomhusprojekt:

Renoveringsprojektet i hallen står till synes helt stilla, men tro mig när jag säger att det planeras febrilt bakom det som skulle kunna kallas för kulisserna.

Det som bromsar själva utförandet är mer eller mindre ekonomin. Mitt minskade antal arbetade timmar har gjort att projekten fått stå tillbaka. Min förhoppning är dock att man kan se fram emot en förändring under våren.

Samtidigt har jag mer eller mindre utökat projektets vidd.

Det finns ett behov av att riva en vägg som sattes upp för några år sedan, för att värmen bättre ska kunna sprida sig i huset. Det projektet i sig är kanske inte speciellt kostsamt, men jag väljer nog att avvakta även med detta tills vidare.

Så man får fortsätta leva i en någorlunda byggröra. Men varför stressa..?

Skrivet av Henrik Olsson

2023 02 08 || 17:10

1 svar to 'Cykeln halkade efter igen…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Ja varför stressa!! Hundarna fick sin pizza i form av märgben..
  Svar..Brrr har du fortfarande utedass Helt ok på sommaren Men inte på vintern.
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2023 02 09 || 09:53

Lämna en kommentar: