Dagar utan träning

3 kommentarer

Dagar utan träning

Det har varit några dagar utan träning, men omständigheterna har inte tillåtit det.

Samtidigt är det kanske inte hela världen, även om januari ser ut att bli den sämsta månaden. I alla fall om man tittar på träning och övrig aktivitet.

Idag var det i alla fall dags för en cykeltur in till Falkenbergs mer centrala delar. I dagsljus, till skillnad från vad bilden faktiskt förmedlar. Det fanns ingen anledning att ta en ny bild för dagens inlägg…

Delvis för att vädret inte är direkt upplyftande just nu. Regnet faller, och kommer enligt prognosen att fortsätta falla under resten av denna dag.

Det fanns planer att erbjuda Wilja en långpromenad senare i kväll, men det lutar mer åt att det blir en kortare promenad tillsammans med Turbo.

En glad nyhet:

Foten verkar ha blivit helt bra, men samtidigt är jag osäker på hur mycket jag vågar belasta den. För ett par dagar sedan gick jag en långpromenad med vovvarna, och allt gick bra.

Trots detta så bär jag med mig tidigare erfarenheter, då det kunde börja göra ont för minsta lilla. Jag vill inte hamna i samma läge igen, då det är väldigt frustrerande att inte kunna bege sig ut på en promenad.

Då jag fortfarande inte ved vad som orsakat detta, så vore det kanske bäst att skynda långsamt. Av den anledningen får kvällspromenaderna vara något att se fram emot.

I alla fall tills vidare.

Att januari tycks bli den sämsta månaden på över 18 månader är kanske inte helt upplyftande. Samtidigt måste någon månad vara sämre än tidigare, och blir denna sämst måste nästa månad bli bättre…

Det är alltid något att se fram emot…

Tills vidare får man hoppas på att det åtminstone blir många härliga cykelturer, även om det till viss del kommer att bli dagar utan träning.

I ärlighetens namn så ogillar jag denna årstid starkt. Vädret har en tendens att påverka motivationen på ett ytterst negativt sätt.

Skrivet av Henrik Olsson

2023 01 25 || 18:22

3 svar to 'Dagar utan träning'

Subscribe to comments with RSS

 1. Så bra att foten är bättre!
  Svar…Minns du …Vad betydde den siffran som står i den smala kolumnen i varje ruta?
  Ha en bra kväll!
  kram!

  skåningen

  2023 01 25 || 19:13

 2. Det tar längre tid att läka ä men tror, ofta känns allt bra innan det är helt läkt.
  Ja, efter en dålig månad kan det bara bli bättre 🙂

  Marianne

  2023 01 26 || 09:37

 3. Det är klart det inte är hela världen att det inte blivit någon träning på ett par dagar 🙂
  Vad skönt att det känns som att foten har blivit helt bra 🙂

  Sarah

  2023 01 26 || 22:21

Lämna en kommentar: