Huslig husse håller sig sysselsatt…

Inga kommentarer

Huslig husse håller sig sysselsatt

Huslig husse håller sig sysselsatt efter bästa förmåga! Gårdagens dammsugning tillintetgjordes ganska snart efter att man återvänt från kvällspromenaden.

Det kladdiga vädret gör att pälsklingarna drar in ovanligt mycket grus.

Wiljas löp verkar ha övergått i nästa fas – höglöpet! Av just den anledningen får man hålla extra koll på vovvarna här hemma. Så fort dessa försvinner någonstans på egen hand, så får man följa efter.

Lyckligtvis är detta ett tillfälligt besvär. I dessa stunder är det fördelaktigt att ha flera hundgårdar, så att man enkelt kan hålla dessa två åtskilda.

Den positiva effekten av hennes löp är dock att Turbo blivit mer villig att leka med henne. Den unga tösen kan ju vanligtvis vara ganska påfrestande för en äldre herre, men nu duger det tydligen…

Detta skapar inte helt oväntat merarbete för husse, men sånt är livet. Idag har det tvättats en hel del, och huset har (återigen) dammsugit.

Tveksamt att det är något man kommer att märka av i morgon, men det är ändå ett lågt pris att betala för en sån underbar vänskap som hundarna erbjuder.

Äntligen kunde man cykla!

Vädret har ju varit ganska besvärligt den sista tiden, men idag kunde man äntligen hoppa upp på cykeln igen. Vägarna är tacksamt nog rena från snö och is, och då finns det inget som hindrar en från att ta en liten cykeltur!

Naturligtvis siktar man på att kunna göra om det även i morgon, och då passar man även på att ta med lite mer skräp till återvinningscentralen.

Det finns ju en del att ta av, om man säger så! Ja, huslig husse håller sig sysselsatt!

I övrigt:

För dig som är trött på mörkret finns det glädjande nyheter att ta del av: Idag infaller vintersolståndet, och från och med i morgon blir det ljusare! Visst, det går inte så fort i början, men allt blir bättre!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 12 21 || 20:54

Lämna en kommentar: