Jag känner mig kluven…

Inga kommentarer

Jag känner mig kluven

Jag känner mig kluven på många sätt.

Som många säkert redan vet så är en ständigt rastlös inredare. Jag blir aldrig nöjd, utan försöker hela tiden finna ett bättre alternativ för hemmet.

Ibland har jag kombinerat kontor och sovrum, och ibland inte. Generellt rekommenderas att man inte kombinerar en och samma plats för arbete, fritid och vila, men hur lätt är det alla gånger?

Mitt nuvarande kontor erbjuder en bra utsikt över gårdsplanen, medan sovrummet inte alls gör det. Sen finns det andra fördelar med kontoret som sovrummet inte kan erbjuda.

Hundarna hör lättare om något händer utanför.

Så idag flyttade jag in en av sängarna till kontoret, och bäddade precis så som min lilla prinsessa vill ha det.

Huruvida denna variant blir långvarig återstår att se, men det skadar aldrig att prova.
Notera gärna blicken på Debbie och Wilja – visst finns det likheter?

Exakt hur resultatet av detta blir återstår att se, men jag hoppas att det blir bra. Det blir lite mindre plats i sängen för vovvarna, men erfarenhetsmässigt så tror jag att Turbo väljer soffan nu.

Hur jag än möblerar och har mig här hemma så tycks man alltid hamna i det minsta sovrummet. Kanske är det dags för mig att bygga ett litet tiny house och flytta in där?

Jag känner mig kluven även där…

I morgon vankas arbete:

Min lediga vecka är snart till ända, och i morgon är det dags att ta på sig uniformen igen. Den här veckan har gått förvånansvärt fort, trots att jag haft två vilodagar från cyklandet.

Jag siktar naturligtvis på att kunna cykla till och från jobbet i helgen, men vädret ser inte ut att bli direkt fördelaktigt. I händelse av regn är det kanske ok att ta bilen… Även om det blir motvilligt!

En positiv sak är dock att jag tydligen ska ha fått tillgång till ett skåp i omklädningsrummet, så jag behöver inte släpa allt fram och tillbaka i fortsättningen. Det i sig kan både motivera och förenkla cyklandet!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 11 10 || 19:13

Lämna en kommentar: