Hundgården har en historia…

Inga kommentarer

Hundgården har en historia

Hundgården har en historia, och till detta hör också en mängd tassavtryck. Under 2010 kom jag fram till att namnet “Hundgården” skulle vara en perfekt benämning på mitt hem.

För att vidare befästa detta krävdes dock en större skylt vid entrén.

Det skulle dock dröja många år innan jag bestämde mig för att beställa skylten. I juli 2016 kunde man hämta ut sin skylt, och kort efteråt var den monterad på en grind vid det gamla förrådet.

Skylten finns fortfarande kvar och kan idag ses vid infarten. Den har däremot skiftat något i färg och antagit en med grådaskig nyans, men den uppfyller ändå sitt syfte.

Det fanns planer på att köpa en till skylt från samma leverantör, men tyvärr finns inte företaget kvar.

Jag hoppas därför att den nuvarande skylten håller måttet under många år till!

Det finns några bilder som bevisar att Hundgården har en historia, men tyvärr är dessa minst 6 år gamla. Nyare bilder finner man naturligtvis lite här och där i senare inlägg.

Jag är dock medveten om att det inte skulle skada med några nya fina bilder på Hundgården, men jag behöver låna en drönare för detta. Det händer ju ständigt saker här hemma, och man vill försöka visa en uppdaterad version av allt.

I alla fall en någorlunda uppdaterad version. Under 2023 kanske ni får se Hundgården 2.0

Oavsett hur det ser ut här hemma idag så är jag viss om att både Turbo och Wilja är nöjda med tillvaron.

Den andra vilodagen!

Ja, det blev inget cyklande idag heller, men det har inte riktigt funnits tid. Dagen började med att gårdsplanen sladdades, då jag på något magiskt sätt fick igång ATV’n.

Därefter storstädades hela huset dagen till ära. Det dammsögs och torkades golv som aldrig förr. Godistanten fyller 70 idag, och då ska huset vara rent och fint. Något som alltid blir kortvarigt, med tanke på svansbarnen…

Vi säger grattis till Godistanten!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 11 09 || 20:21

Lämna en kommentar: