Onsdagens mål var att…

1 kommentar

Onsdagens mål var att

Onsdagens mål var att göra så lite som möjligt idag. Så här i efterhand kan man konstatera att jag lyckats extremt väl med dagen.

Visst, jag dammsög under förmiddagen, men i övrigt har man varit passiv.

Det blev en tripp till stan för att handla lite, och en pizza råkade följa med mig hem.

Ja, kan du tänka dig. Som det kan bli i bland.

Den var dock sällsynt god, och en stund efter att man ätit la man sig på soffan för att slötitta på sista säsongen av Brooklyn 99. Tydligen slumrade jag till något på sofflocket.

Men vad gör väl det en regnig onsdag?

Hur morgondagen blir återstår att se, men vädret ser inte ut att vara så mycket bättre. Jag hoppas dock på att kunna utföra någon form av arbete mellan regnskurarna.

För vovvarnas del har det också varit en ganska lugn dag. Wilja avstod till och med från att leka med Turbo, trots att han försökte få igång henne på alla sätt och vis.

Antar att även denna lilla fröken kan njuta av stillheten. Om än i något begränsad mängd. Helst av allt ska ju livet vara fullt av bus och lek på alla tänkbara sätt.

Turbo orkar dock inte riktigt hålla takten med denna virvelvind, men det är inte så konstigt. Nog för att han har energi, men med sina 9 år på nacken önskar han nog en mer måttlig lekstund.

Wilja önskar nog mer bus och lek med gamlingen.

Lekkompisar till Wilja

En jämnårig kompis hade nog varit en bra avlastning för Turbo, men det kommer definitivt inte att bli tal om en till vovve här hemma.

Två räcker gott och väl!

Jag hoppas däremot på att Wilja ska få möjlighet att träffa lite andra kompisar regelbundet. Några hon kan träna och busa med.

I oktober kommer jag att försöka haka på ett par hundpromenader som anordnas inne i Falkenberg. Där kanske man kan träffa någon lämplig lekkompis åt henne för mer regelbundna träffar.

Vi håller tummarna för detta!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 05 || 22:39

1 svar to 'Onsdagens mål var att…'

Subscribe to comments with RSS

  1. ja så de kan gå med pizza 😉

    Pauline

    2022 10 06 || 18:21

Lämna en kommentar: