September var ingen bra månad…

Inga kommentarer

September var ingen bra månad

September var ingen bra månad, i alla fall inte om man granskar träningen. Faktum är att det var årets absolut sämsta månad hittills.

Samtidigt är det inte så mycket att hänga läpp över. Orsakerna till att det blivit så här är många, men idag påbörjar vi en ny månad och därmed finns en ny möjlighet till förbättring.

Samtidigt bör man nog inte sätta allt för höga mål, då vi närmar oss en årstid som inte direkt gynnar cykling.Fast inte idag!

Man känner sig något sliten efter gårdagens arbetspass, och i kväll väntar ännu ett. Sen är man i alla fall ledig några dagar, och då hoppas man på att få lite gjort här hemma.

I morgon är det planerat för en del utomhusarbete, och man hoppas på bra väder. Trots att prognosen talar om något helt annat, så man får nog finna sig i att bli lite blöt.

Ett par projekt:

Det har varit några turer hit och dit rörande en av ingångarna, men nu blir det grus. Stenplattorna räckte ändå inte hela vägen, trots att jag letade upp alla jag kunde hitta.

I stället kommer stenplattorna att få ett annat användningsområde. Vid förrådet. Däremot är det ännu inte helt bestämt om det blir inne i förrådet, eller utanför där jag ställer vägskrapa och kärra.

Det kommer nog inte att spela någon större roll vilket, men jag får se hur projektet utvecklar sig med tiden.

Först ut ska i alla fall ena ingången få sitt grus, planteringslådor och göras färdigt. Om allt flyter på bra borde det inte ta speciellt lång tid, men jag är lite orolig för att vädret kommer att bromsa arbetet något.

Idag återstår dock inte speciellt mycket tid för varken planering eller något annat. Så med dessa enkla rader så önskar vi på Hundgården er alla en riktigt trevlig lördag!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 10 01 || 19:24

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: