Något trött och sliten…

2 kommentarer

Något trött och sliten

Man är något trött och sliten i kroppen efter veckans arbete, men nu återstår endast ett arbetspass.
Tacksamt nog är det också veckans kortaste!

Något som kan ses som en bra avslutning på veckan.

Efter att man kommer hem från jobbet är man i vanlig ordning uppe ett tag innan man är redo att lägga sig. Av den anledningen blir det alltid väldigt sent, men det förhindrar inte Wilja att väcka husse.

Hon tycker uppenbarligen inte att sovmorgon är något man ska ägna sig åt.

Nu har man förvisso sovit hyfsat många timmar, men man hoppas på att få sova ordentligt (nattetid) under nästa vecka! Man behöver trots allt ladda sina batterier ordentligt.

Sen får man inte glömma att det finns arbete att ägna sig år här hemma. Bland annat behöver man rasta röjsågen något, eventuellt också klippa gräsmattan.

Dessutom får man inte glömma bort att försöka få färdigt Godistantens ingång. Någon bra förklaring till att det projektet aldrig blivit färdigt finns egentligen inte.

Det vore dock väldigt skönt att få färdigt det innan vintern!

Bilden är från den 28 juni, så det är väldigt längesen man jobbade på detta projekt. Som vi alla kan se så var vilja lite och söt på den tiden.

I bakgrunden kan vi se en nöjd Turbo.

Under kommande vecka hoppas jag på att kunna visa lite bilder på ett färdigt projekt. Plattorna på bilden är bara provisoriskt utplacerade för att jag skulle få en känsla av hur allt kommer att se ut.

Alla gamla plattorna ska skuras ordentligt innan dessa placeras där permanent. Antar att man kommer att vara något trött och sliten även när detta är färdigt…

Valet 2022!

Ja, i morgon får man göra sin medborgerliga plikt och bege sig till vallokalen och lägga sin röst. Jag är kanske inte direkt övertygad om att något kommer att bli bättre oavsett vem som vinner, men man kan alltid hoppas.

Har du förtidsröstat, eller gör du som jag – väntar in i det sista?

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 09 10 || 18:05

2 svar to 'Något trött och sliten…'

Subscribe to comments with RSS

  1. hoppas du får ladda batterierna 🙂

    Pauline

    2022 09 11 || 16:26

  2. Haha min ena hund är inget fan av sovmorgon heller! Har inte fått sova ut en dag sen vi skaffade henne! Men det är det helt klart värt! 😀

    Louise

    2022 09 11 || 20:14

Lämna en kommentar: