Det var en gång…

2 kommentarer

Det var en gång

Det var en gång… eller rättare sagt: det ska bli en gång! Den gamla grusade gången har ju med all önskvärd tydlighet växt igen – och så kan vi inte ha det!

Allt ska grävas upp (ca 14 x 1,2 m), och sen tänker jag lägga plattor där.

Jag har ett större antal gamla plattor som ligger och skräpar här hemma, så naturligtvis använder man dessa i första hand.

Med lite tur så kommer i alla fall plattorna att räcka, annars får man improvisera.

Jag har insett att man varit väldigt generös med gruset den här sträckan. Mycket av detta kommer man att kunna sprida på gårdsplanen i stället, för där har man inte varit lika generös.

När jag grävt ut en bit testade jag att lägga ut några plattor för att se lite hur jag vill ha det. Enligt min mening kan det nog bli ganska bra ändå.

Det var en gång

Idag testade jag att lägga ut några för att se lite hur jag vill ha det, och det ser ganska bra ut.
Plattorna kommer naturligtvis att skuras så att mossan och annat försvinner.

Längs gången vill jag sen göra en större planteringslåda för både blommor och annat. Gången är dock prio ett den här veckan.

Arbetet flöt på ganska bra idag, men efter ett tag så tvingade solen mig att ta en paus. Regnet i går kväll har visserligen gjort att det är behagligare ute, men solen kan ändå gassa på ordentligt!

Under arbetets gång var naturligtvis Wilja ständigt närvarande, medan Turbo njöt i bakgrunden. Nu ger vi oss för idag, och kommer i stället att tillbringa återstoden av dagen i lättjans tecken.

Ingen träning idag!

Ja, det blev ingen träning idag, utan i stället kommer man att kunna njuta av Netflix och pizza inom en ganska snar framtid. Och jag kommer att njuta av varje tugga!

Lite senare i kväll kommer det visserligen att bli en promenad med hundarna, men i övrigt så tänker jag lata mig ordentligt!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 28 || 16:38

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Det var en gång…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Är Wilja arbetsledare!????
  Kram!

  skåningen

  2022 06 28 || 21:05

 2. ser ut att bli fint 🙂

  Pauline Hurtig

  2022 06 29 || 19:25

Lämna en kommentar: