Ändringar i sista minuten!

2 kommentarer

Ändringar i sista minuten

Ja, det blev ändringar i sista minuten igår! Efter att man ifrågasatt sitt eget beslut rörande val av transportmedel blev det bil i stället.

Så här i efterhand kan jag ändå känna att det var ett bra beslut. Tydligen var man väldigt trött i kroppen, och dessutom drog passet över något.

Idag är man vet villigt inställd att välja det bästa av transportmedel. Man är fortfarande lite småseg i kroppen, men på något märkligt sätt känner man sig ändå laddad.

Det vore dumt att inte ta tillvara på den möjlighet som nu erbjuds, speciellt när vädret är inbjudande.

Ett pass återstår denna vecka, och sen är man någorlunda ledig fram tills på onsdag.

Lördagsgodis till vovvarna:

Ja, det är ju trots allt lördag, och då måste man bjuda vovvarna på något extra gott! Ett tuggben är alltid uppskattat! Av Wiljas blick så hade hon mer än gärna också smakat på Turbos ben!

Men det fick hon inte!

Hennes tuggande och bitande fortsätter, om än i mindre omfattning. Detta är dock en väldigt klen tröst för min ena foppatoffla som blir mindre och mindre för var dag som går.

Den har under dessa månader varit en värdig motståndare, men börjar nu mer eller mindre ge upp. Lyckligtvis går den fortfarande att använda, men man undrar hur länge till.

Kanske börjar det bli dags att införskaffa ett par nya tofflor? Eller så får man vänta tills att hennes tuggande har avtagit ännu mer…

Tiden går fort…

Man tycker att man har många timmar innan det är dags att bege sig till jobbet, men varje gång blir man överraskad: Tiden går alldeles för fort!

Eller så är man inte alltid direkt tidseffektiv… Kanske borde man planera den lediga tiden något bättre, så att man slipper känna sig stressad framåt eftermiddagen?

Nåväl, det är försent att göra något åt situationen denna dag. Nu är det bara att göra det bästa möjliga av den tid som återstår innan man trampar mot jobbet! Med förhoppningen om att det inte blir några ändringar i sista minuten…

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 09 03 || 16:35

2 svar to 'Ändringar i sista minuten!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Det är inte mycket kvar av den floppatoffeln!
  Svar..jag glömmer namn också!
  Kram!

  skåningen

  2022 09 03 || 17:50

 2. ja ibland är det nog bra att ta bilen 🙂

  Pauline

  2022 09 05 || 08:46

Lämna en kommentar: