Det är tur att man har koll…

Inga kommentarer

Det är tur att man har koll

Det är tur att man har koll på läget!

Idag var jag så nära att gratulera Wilja till sina 5 månader, ända tills att jag tänkte efter. Jag hämtade henne den 17 maj, men då var hon ju inte 2 månader gammal.

Bara 8 veckor gammal… Ibland blir man lite trött på sig själv!

Varför har man inte haft bättre koll på hennes födelsedag? Det är först på måndag som husses lilla yrväder blir 5 månader, så vi får allt vänta med kalaset några dagar till!

Men den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge!

Som ni ser så fortsätter Wilja att växa, och enligt mig går det alldeles för fort. Man har redan börjat sakna den tid då man kunde lyfta henne med en hand.

Man visste dock om att detta skulle ske! Däremot innebär detta något väldigt viktigt: För varje dag som går närmar hon sig den dag då hon kan bli godkänd som tjänstehund!

Vägen dit är fortfarande lika lång som tidigare, men jag bär ändå på en visshet om att allt kommer att lösa sig till det bästa. Den klumpiga lilla husvargen kommer en dag garanterat att få göra nytta för samhället.

Ibland är det bra att köra bil…

… men det är alltid bättre att cykla! Gårdagens val av transportmedel var bra på alla sätt, men i kväll kan man downshifta tillvaron något och välja cykeln i stället.

Trots att värmen håller i sig något är det i alla fall lite svalare idag. För vovvarnas del blir det ännu en lugn och stilla dag, men efter att jag kommit hem tänker jag ta dessa på en liten längre promenad.

Man får passa på under dygnets svalare timmar!

Nu är det ett par timmar kvar innan det är dags att trampa iväg mot jobbet, och man får kanske sätta igång med lite husligt arbete innan dess.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig onsdag!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 17 || 15:37

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: