Afton i uniformen…

2 kommentarer

Afton i uniformen

Det blir ännu en afton i uniformen, även om det är ovanligt en tisdag. Fast vem kan väl tacka nej till ett sådant uppdrag i början av veckan?

Trots det faktum att man känner sig sliten.

Det blev inte speciellt många timmars sömn i natt pga den “tropiska” värmen. Lyckligtvis kunde man under förmiddagen slumra till en stund på sofflocket, så man lär vara hyfsat pigg i kväll.

Något cyklande blir det dock inte idag, men jag siktar på att cykla 3 av 5 dagar denna vecka. Hur utfallet blir återstår att se, men får man sova ordentligt i fortsättningen lär det inte vara några problem!

Eftersom man ändå tar bilen idag är det lika bra att handla lite innan jobbet. Med lite tur hinner man kanske också tvätta av bilen lite.

Med ännu en afton i uniformen framför sig, i kombination med värme, måste man komma ihåg att dricka mycket vatten!

Skyddsvästen må vara obekväm på många sätt, och dessa dagar är den verkligen inte trevlig att ha. Lika fullt är den ett nödvändigt ont.

Snart kommer i alla fall hösten, och då kommer den att bli betydligt behagligare att använda. Det är något att se fram emot!

Hur hanterar Turbo och Wilja värmen?

Ja, dessa stackare är nog lika trötta på värmen som jag är. Dagarna går åt att hitta den svalaste platsen, och lek och bus får alltid vänta tills senare på kvällen.

Om det blir promenader dagtid är dessa alltid väldigt korta, till allas förtret.

Samtidigt får man vara tacksam över att man bor som man gör, än om man bott i en lägenhet. De slipper den varma asfalten och kan trampa runt på gräset dagarna i ända.

Där kan dessa också njuta av ett kallt märgben då och då… Det kan knappast bli bättre!

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig eftermiddag och kväll!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 08 16 || 16:33

Publicerat i Baronen - In Real Life

2 svar to 'Afton i uniformen…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Här har det varit VARMT!
  Kram

  skåningen

  2022 08 16 || 18:24

 2. Usch, nej det är svårt att koppla av. Glad över att min son kan sova igenom denna tropiska värme, men han är rätt slut efteråt och stort behov av vatten. Skönt att det åtminstone blir något svalare på kvällarna, för oss som sover den tiden dvs. ☺️

  Carolina

  2022 08 17 || 15:59

Lämna en kommentar: