Torsdag på Hundgården…

3 kommentarer

Torsdag på Hundgården

Det är torsdag på Hundgården, och det innebär jobb för husse i kväll!

Man har dock hunnit utföra lite nytta här hemma också. Bland annat började man kantklippa vägen tidigare i förmiddags, och huset blev dammsuget.

Gruset och hårtussarna är onekligen min fiende nummer ett! Trots att man aldrig kan vinna, fortsätter man enträget att hålla rent i huset.

Dessutom blir det allt tydligare att Wilja växer så det knakar! Det var bara drygt två månader sen hon var så här liten:

Wilja upptäcker livet på Hundgården

Vilka ljuvliga tider det var!!

Slut på trimmertråd:

Jag passade på att köra in till stan tidigare för att bland annat köpa mer trimmertråd, men det skulle visa sig vara helt meningslöst. Butikspersonalen kände inte alls till den tråden, trots att man köpt den där tidigare.

Jag var inte så där jättesugen på att köpa ett nytt trimmerhuvud bara för att kunna fortsätta trimma.

Produkten verkar i alla fall finnas på deras hemsida, men trots att det är öppet till 18.00 på vardagar verkar ingen vara där. Telefonsamtalet slutar i en frusterande loop, och via chatten kommer man inte fram.

Så jag antar att jag får försöka i morgon igen.

Det är en lång väg att kantklippa, så jag behöver verkligen mer trimmertråd… Samtidigt får man vara lite tacksam över detta oväntade avbrott, då man i stället kan hitta på annat.

Det råder knappast någon brist på uppgifter här hemma!

En del kommer att läggas på is tills att arbetsveckan är över, andra kan man enkelt pyssla med vid sidan av i mån av tid.

Inledningsvis hade jag tänkt cykla till jobbet idag, men känner att tiden börjar bli alldeles för knapp om jag ska hinna med det viktigaste här hemma. Just nu har jag inget större behov av att stressa för att hinna cykla.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt trevlig kväll!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 07 28 || 17:30

3 svar to 'Torsdag på Hundgården…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Irriterande när materialet tar slut mitt i arbetet, kanske var det sommarpersonal som inte kunde hitta den tråd du behövde?!

  Marianne

  2022 07 28 || 20:03

 2. ja hjälp vad hon vuxigt, så fin 🙂

  Pauline

  2022 07 28 || 21:04

 3. Både Turbo och Wilja är toppen hundar!
  Ha en bra dag1
  Kram!

  skåningen

  2022 07 29 || 08:09

Lämna en kommentar: