Storleken har betydelse…

Inga kommentarer

Storleken har betydelse, i alla fall om man pratar om “badtunna”. Värmeböljan drar in över vårt avlånga land, och man får nu vara något uppfinningsrik för att underlätta tillvaron för vovvarna.

Det har funnits planer på att göra någon form av “pool” till vovvarna. Hur den ska konstrueras och av vad, är långt i från bestämt.

Trots den enkla lösningen tycktes Wilja uppskatta det kalla vattnet!

Tyvärr fick Turbo bara titta på medan hon roade sig, men på något sätt måste jag lösa möjligheten för båda att svalka sig

Som jag sagt så många gånger förr så är jag ingen stor vän av denna typ av värme. Men vad ska man göra åt det just nu?

Det är bara att försöka göra det bästa möjliga av situationen.

För stunden har man tagit skydd inomhus, och lyckligtvis fläktar det i alla fall lite. Om några timmar ska det bli svalare, men frågan är hur mycket man kommer att märka det.

I kväll jobbar man 18-03, så man kan se fram emot ett väldigt svettigt pass.

Det kommer att drickas en hel del vatten idag, något man redan börjat med! Inte för att man kanske märker någon skillnad, men det gör nog gott ändå!

Inaktivitet på Hundgården!

Det finns mycket som man egentligen borde gjort, men av olika anledningar så kommer inte tiden att räcka till allt. I stället får man sikta på att ta igen vad man kan under morgondagen. Även om det troligtvis inte lär bli för mycket gjort då heller…

Någon huslig syssla i form av dammsugning och vattna blommorna hinner man ändå med. Det senare är ju i alla fall viktigare än det första. Speciellt en dag som denna.

Vi på Hundgården önskar er alla en riktigt härlig onsdag. Glöm inte att dricka vatten, och håll er svala i möjligaste mån.

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 07 20 || 14:17

Lämna en kommentar: