Lite färg på tillvaron…

1 kommentar

Lite färg på tillvaron

Lite färg på tillvaron är aldrig fel. Speciellt inte när man renoverar kontoret.

Idag påbörjades denna fasen av arbetet, och jag tycker att resultatet blev riktigt bra. Dessvärre räckte inte färgen till två strykningar, men det löser vi i morgon!

Av de ytor som fått två strykningar så verkar det som att det kommer att räcka gott och väl. På bilden nedan är det endast en strykning, men det ser ändå helt ok ut.

Senare i kväll kommer jag att börja sätta tillbaka listerna, och sen kan man börja möblera.

Arbetet med bokhyllorna har inte riktigt gått så snabbt och smidigt som man trott. Hyllplanen är i alla fall kapade enligt önskemål, och nu ska man bara skruva ihop det innan man börjar betsa.

Nog för att man vill bli klar så snabbt som möjligt, så måste jag hejda mig själv. Saker och ting måste få ta tid. Genvägar kommer inte att skapa ett godkänt resultat.

Man ser regelbundet videoklipp på Facebook som visar folks skicklighet när det gäller snickeri. Dessa må vara inspirerande, men samtidigt har dessa en maskinpark som man bara kan drömma om.

Jag är dock viss om att dessa bokhyllor kommer att kunna byggas med enkla medel. Eller ja, vilka alternativ finns egentligen..?

Det blir inte så mycket mer jobb denna afton. Nu är det snart dags för vovvarnas kvällspromenad, och efter det har man lite läsning att se fram emot.

Man kan dock vara mer än nöjd över dagens arbetsinsats. I morgon kommer ni att få se lite fler bilder på projektet, även om det inte är helt färdigt.

Vem vet, det kanske skänker lite färg på tillvaron. Speciellt om jag involverar Wilja!

Mindre träning igen:

Det blev tyvärr ingen cykeltur till jobbet igår, så jag har en hel del att ta igen på tvåhjulingen nu… Under kommande vecka lär man dessvärre inte hinna med att cykla “i kapp”. Det är mycket jobb som väntar från tisdag-söndag.

Veckan därefter jobbar man onsdag-söndag, så det kan bli knivigt även då.

Men 2022 är långt i från över…

Jag är övertygad om att jag hinner ta igen förlorade mil!

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

 

Skrivet av Henrik Olsson

2022 07 10 || 21:51

Publicerat i Baronen - In Real Life

1 svar to 'Lite färg på tillvaron…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Du är duktig på att jobba!
    Jag har haft en bra helg!
    Nattis!

    skåningen

    2022 07 10 || 22:22

Lämna en kommentar: