Lite högre aktivitet idag…

Inga kommentarer

Lite högre aktivitet idag

Det har varit lite högre aktivitet idag här hemma på Hundgården. Dagen började som vanligt med en uppfriskande kopp kaffe, och sen var det dags för en cykeltur.

Som vanligt tog man sikte på stadens sus och dus. Bara för att.

Efter hemkomsten var det dags att börja prioritera vilket arbete som kunde anses som viktigast. Ganska snart insåg man att gårdsplanen behövde sladdas, så man började där.

Gårdsplanen ser alltid trevligare ut när den är nysladdad. Under tiden som man körde i cirklar på gårdsplanen låg Turbo och Wilja och smaskade på varsitt märgben.

Det är nog få saker som distraherar en valp så väl som ett märgben… Om det ändå funnits något som funkat lika bra på en själv…

Det fanns planer på att göra lite mer här hemma idag, men av olika anledningar så dök det upp något som legat och grott alldeles för längre. Något jag var tvungen att ta tag i först och främst.

Jag tänker inte gå in på vad det handlar om, och i ärlighetens namn har jag svårt och se att saker och ting kommer att lösa sig till det bättre. Ibland får man helt enkelt acceptera att vissa saker är utom ens kontroll.

I ett försök att skingra tankarna i den negativa spiral man hamnade i så bestämde jag mig för att dammsuga och torka golven här hemma. Med facit i hand är det kanske tveksamt att det hjälpte, men huset blev i alla fall renare.

Det kan man alltid glädjas åt.

Något annat man naturligtvis gläds åt är Turbo och Wilja – vad vore väl livet utan hund?? Det känns som att ju närmare jag kommer mina hundar, desto mindre vill jag träffa människor.

Så här på kvällskvisten kan man i alla fall konstatera att det var lite högre aktivitet idag, och morgondagen blir kanske ännu aktivare innan jobbet. Kanske.

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

« « « Vad är downshifting för något? » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 06 16 || 23:11

Publicerat i Baronen - In Real Life

Lämna en kommentar: