Arbetet fortsatte idag…

2 kommentarer

Arbetet fortsatte idag

Arbetet fortsatte idag, och dessa två vackra varelser var ständigt närvarande under hela tiden. Men så funkar det på Glada Bäverns Hundpensionat!

Turbo däremot befann sig på en helt annan sida av staketet, och lyckades undvika husses kamera för en gångs skull.

En del i projektet idag bestod bland annat i att börja bära ut en del plattor från hundgården, samtidigt som man planerade projektets fortsättning.

Det staket som sattes upp häromdagen kommer att plockas ner, och sättas upp igen. I stort sett på samma plats för att det hela ska bli riktigt bra.

Jag kommer dock inte att ge mig på det projektet förrän till helgen. Fram tills dess finns dock mängder av annat förarbete att göra.

Plattorna som bärs ut kommer så småningom att tvättas och sen utgöra Godistantens egna ingång. Men det är ett projekt som ligger något längre fram i år.

Arbetet fortsatte idag, och det kommer att fortsätta även under morgondagen…

Vädret har ju verkligen varit fantastiskt den senaste tiden, så det är svårt att inte fixa lite utomhus.

Studier:

I övrigt har man försökt att hinna ikapp med studierna, men resultatet är kanske inte riktigt av första klass. Studieresultatet avslöjar kanske en bristande motivation rörande studierna. Hur det har blivit så kan jag inte riktigt förstå.

Teologi är ju onekligen fantastiskt spännande, men för tillfället är det väldigt svårt att ta till sig information av någon anledning.

Det blir dock inte tal om att avbryta studierna i nuläget, då det kan ställa till det med CSN. Så det är bara att bita ihop och göra sitt bästa.

Däremot överväger jag att avbryta studierna efter att denna kurs är avslutad. Det finns ingen mening att tvinga sig igenom fler kurser om det saknas motivation.

Det finns en kurs jag velat läsa till hösten, men det är nog bäst att avstå från den.

« « « henrikolsson.eu – föreläsningar finns på facebook » » »

Skrivet av Henrik Olsson

2022 03 23 || 22:17

2 svar to 'Arbetet fortsatte idag…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Önskar dig en Trevlig Helg.

  Annika

  2022 03 24 || 12:45

 2. Oj vad du du “möblerar” om i hundgården
  Kram!

  skåningen

  2022 03 24 || 15:32

Lämna en kommentar: