Blir det några föreläsningar i år?

Inga kommentarer

Blir det några föreläsningar i år?

En fråga som funnit med mig alldeles för länge är just denna: Blir det några föreläsningar i år?

Efter ca 2 år utan ett enda uppdrag är man minst sagt ivrig att kunna komma igång igen. Frågan är bara i vilken ände man ska börja.

I slutet av förra året gjordes ett utskick till flertalet skolor i Falkenberg och kringliggande kommuner. Med facit i hand föll det utskicket mellan stolarna när nya restriktioner infördes.

Fast hur skulle man kunna veta att restriktioner ännu en gång skulle sätta stopp för alla sådana uppdrag?

Just nu känner man dock att hoppet börjar återvända! Vi har påbörjat ett nytt år, och jag hoppas innerligt att 2022 blir året då den verksamheten tar fart igen!

Hur jag väljer att marknadsföra det återstår att se, men jag funderar på att göra något annorlunda i år. Förhoppningsvis med ett bättre resultat än tidigare.

Finns det något man längtar efter just nu så är det att få börja föreläsa igen. Jag har många härliga minnen av alla trevliga samtal i samband med föreläsningarna, och vill gärna ha nya nu.

Föreläsningen riktar sig främst mot elever i gymnasiet.

Tipsa gärna om föreläsningarna:

Jobbar du inom skolan, eller känner någon som jobbar där får du mer än gärna tipsa om föreläsningen “Att jobba som ordningsvakt“. Övriga föreläsningar passar kanske bäst för en annan publik som företag eller föreningar. Du hittar fler här!

Föreläsning: Att jobba som ordningsvakt

Just den här föreläsningen är utan tvekan min stora favorit, och erfarenhetsmässigt är det också den mest uppskattade av åhörarna.

Den fyller ju flera syften: Dels att informera om hur en ordningsvakt arbetar, vilka lagstöd som finns mm. Men det ger också eleverna en möjlighet att få möjlighet att samtala med en ordningsvakt under avslappnade former.

En möjlighet som inte alltid går att finna i exempelvis krogmiljö.

Hur som haver! Jag väljer att hoppas på att 2022 blir ett år med många bokade föreläsningar!

Skrivet av Henrik Olsson

2022 02 15 || 20:42

Lämna en kommentar: