Blir det en kaotisk kumpan till Turbo..?

2 kommentarer

En kaotisk kumpan till Turbo

Jag fortsätter att vara kluven i frågan om det någonsin blir en kaotisk kumpan till Turbo. Eller är det något som blir min uppgift i slutändan? Det är onekligen ingen lätt fråga att besvara.

Ständigt vägs för- och nackdelar mot varandra, och det tycks vara så jämnt att ett beslut ej kan fattas.

En sak kan vi i alla fall vara säkra på: Det går ingen större nöd på Turbo i skrivande stund.

Lite då och då kollar man runt på nätet efter valpar eller äldre omplaceringshund, men än har inget lett fram till någon kontakt.

Visst hade det varit ljuvligt att få se två hårbollar fara runt som galna här hemma, och ni hittar några gamla klipp här. Samtidigt är jag viss om att en lösning dyker upp när tiden är inne.

Jag minns hur det var när Fjant var ensam här hemma, då sökte jag efter en kompis ett tag. Eftersom jag inte hittade någon gav jag upp sökandet -och huxflux dök Turbo hit.

Så det finns egentligen ingen anledning att stressa fram något.

Dessutom tror jag också i ärlighetens namn att jag behöver lite mer tid efter allt som hände Rex.

Vad söker jag då?

Det kommer kanske inte som en överraskning, men jag söker i första hand en schäfertik. Att jag sen ser en Debbie framför mig säger kanske en hel del…

German Shepherd, Debbie

Tidigare idag hade jag ett samtal kring detta med en bekant, och inte helt oväntat drog det igång många tankar hos mig. Både bra och dåliga.

Något beslut kommer man inte fram till i kväll, utan man fortsätter att fundera och väga för- och nackdelar emot varandra. En dag kommer vågen att tippa över åt rätt håll, och då blir det en kaotisk kumpan till Turbo.

Huruvida det sen blir en valp eller en omplaceringshund återstår att se…

Skrivet av Henrik Olsson

2022 02 14 || 21:03

2 svar to 'Blir det en kaotisk kumpan till Turbo..?'

Subscribe to comments with RSS

 1. Jag vet precis hur du känner!Jag har haft hundar kennel sen 1976 och min sista tik dog för ca 2 år sen.Jag är kluven vill ha hund men … nu kan jag resa och åka vart jag vill.Jag har löst det på att jag passar vänners hundar!
  Ha en bra dag!
  Kram!

  skåningen

  2022 02 15 || 10:36

 2. ja förstår att det känns både och

  Pauline Hurtig

  2022 02 16 || 16:01

Lämna en kommentar: