Idag faller snö (och regn) över Hundgården!

2 kommentarer

Morgonens träning gick riktigt bra idag trots att man hade lite svårt att somna igår kväll, och nu när veckans träning är färdig kunde man med glädje summera allt och göra följande notering:

Både vikten och midjemåttet har minskat, och under nästa vecka trappas träningen upp ytterligare.

I notera följande:

Både vikten och midjemåttet har minskat på ett tillfredsställande sätt, men när det gäller just vikten finns ju två aspekter att tänka på:

Den både minskar och ökar på samma gång, då man under dessa veckors träning dels tappat ‘onödig vikt’, men också ökat i vikt pga mer muskelmassa.

Att man sen också delvis äter mer och nyttigare (bortsett från när man fastar i samband med vilodagar) får en och inse att man ändå är på rätt spår.

Under tiden man åt sin frukost började det snöa, och eventuellt får man sig kanske ett extra träningspass i form av snöskottning, men just nu avvaktar man mest för att se huruvida det kommer att behövas.

Helst av allt skulle man nog bara stanna inne och mysa med lite Netflix och en bok, men ansvaret för snöröjningen ligger icke desto mindre på undertecknad.

Jag hoppas i alla fall att ni alla får en härlig söndag – för jag har tänkt ha det också!

Skrivet av Henrik Olsson

2021 01 10 || 10:13

2 svar to 'Idag faller snö (och regn) över Hundgården!'

Subscribe to comments with RSS

  1. härligt med träning!

    Pauline

    2021 01 10 || 20:00

  2. Beställde hem lite färdigmat igår, men det är skönt som omväxling eftersom jag brukar laga den mesta maten själv och frysa in matlådor.

    Annika

    2021 01 11 || 15:07

Lämna en kommentar: