Hundshoppen.se – för människans bästa vän!

3 kommentarer

I samarbete med Hundshoppen.se

Som hundägare vill man ju kunna erbjuda sin vän det bästa tänkbara, och det gäller ju inom alla områden:

Maten man serverar, vad man använder för att sköta om päls, tassar och öron – till leksaker och tillbehör som koppel, halsband och selar mm.

Här hemma har ju hundarna gott om ytor att springa runt och busa på, men samtidigt skadar det inte att ha tillgång till aktiveringsleksaker så att även deras små grå får jobba.

När det gäller aktivitet handlar det ju om att hitta en sund balans i allt så att hunden varken blir under- eller överstimulerad.

Både Turbo och Fjant tycker om att vara soffpotatisar mellan uppgifter och aktiviteter, men ingen av dem drar sig för att locka den andre till lek ute på tomten som resulterar i allt från ‘följa John’ till brottningsmatcher.

Jag skulle dock tro att den förstnämnda av dessa båda är bäst på att visa hur man ska vara som soffpotatis när det finns gott om egentid, och huruvida han tagit efter sin husse eller om han är helt självlärd låter jag vara osagt…

När det dock står ‘aktivitet’ är varken Turbo eller Fjant speciellt svårflörtade, speciellt inte när dessa vet att man laddat sin ficka med godisbitar av rang precis innan man fattar tag i kopplen.

På hundshoppen hittar du en mängd väletablerade märken som alla strävar efter att erbjuda din hund det allra bästa som går att få, så det är bara att välja och vraka.

Så gör ett besök på hundshoppen och kolla runt lite.

Kanske behöver du uppgradera och förnya vad du redan har, eller införskaffa något du inte har idag.

Jag kan varmt rekommendera att kika närmare på aktiveringsleksakerna, då det är väldigt givande att se hur hundens små grå jobbar på högvarv för att försöka komma åt det goda som ligger gömt.

Skrivet av Henrik Olsson

2020 12 14 || 09:20

3 svar to 'Hundshoppen.se – för människans bästa vän!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Åh måste in och kika där 🙂

  johanna Moa

  2020 12 14 || 16:04

 2. Så fin sida 🙂
  Själv är jag kattägare 😉 Ha en fin kväll

  Annie Jansson

  2020 12 14 || 20:26

 3. Vilket bra tips 🙂

  My Nordqvist

  2020 12 14 || 20:47

Lämna en kommentar: