Om företagsmässan hägrar…

3 kommentarer

… kan kanske en ny RollUp vara av intresse! De flesta företagare vet om att marknadsföring kan bli ganska dyrt, men här har vi ett företag som sedan många år arbetat för att förändra den bilden.

Visst kan man använda sig av sociala medier på många sätt, men befinner man sig exempelvis på en mässa behöver man något betydligt mer fysiskt.

Som exempelvis en RollUp.

Det finns ju en mängd olika sätt att marknadsföra sig själv, men i de allra flesta fall hamnar prislappen på långt över 1000 kronor – men tack och lov så behöver det inte alltid vara så.

Att som företag synas i vimlet av andra företag behöver alltså inte svida i kassan.

När det gäller just rollups finns det många olika utföranden, och inför en företagsmässa är det ju en större och tydligare rollup naturligtvis att föredra.

Med en vikt på ca 2,5 kg är dessa några av de lättaste på marknaden och smidiga att montera, men personligen anser jag att företaget vinner på helt andra grunder!

Deras miljöpolicy är något utöver det vanliga, och bortsett från att produkten är giftfri tar företaget internt sitt ansvar för miljön på alla tänkbara sätt.

Fakturor skickas antingen som PDF eller e-faktura, och inom företaget har antalet utskrifter minskat drastiskt. Emballage återvinns/återanvänds och sorteras på bästa sätt, lika så allt övrigt avfall.

Inte att förglömma – de serverar endast kravmärkt kaffe.

För egen del hade det varit väldigt roligt att en dag ta plats på exempelvis en företagsmässa, men som föreläsare är det kanske lite svårt att få fram sitt budskap på ett bra sätt i den miljön.

Men naturligtvis är det inte omöjligt.

Däremot skulle det inte skada att försöka få ihop en eller två rollups att ha med sig ut på olika föreläsningar, och det är ju naturligtvis något man får titta närmare på.

Bestämmer jag mig för att beställa sådana produkter vet jag också vilket företag som kommer att få sköta tillverkningen!

Även om det inte är planerat med någon beställning just idag, skadar det ju inte att redan nu börja fundera på vilka bilder och texter som ska användas.

Företaget erbjuder ju också andra produkter som kan vara bra att ha inför en kommande mässa, men inledningsvis får jag nog nöja mig med att planera för en eller två rollups att ha med ut på föreläsningar.

Det vore intressant att höra hur du som har företag marknadsför dig själv. Besöker du mässor eller har du hittat andra kanaler för att presentera din tjänst/produkt?

Skrivet av Henrik Olsson

2018 08 30 || 01:54

3 svar to 'Om företagsmässan hägrar…'

Subscribe to comments with RSS

 1. God morgon!
  Ha en bra dag!
  Kram!

 2. Rollups är så himla smidiga att ha att göra med! 🙂

  Denise

  2018 08 30 || 16:37

 3. Vilket bra tips, sådana fångar ju verkligen ens uppmärksamhet! 😀

  Alice

  2018 08 30 || 21:01

Lämna en kommentar: