Dagen började med trädgårdsarbete…

17 kommentarer

… och först av allt släpade man ut gräsklipparen och friserade ca 2000 m² gräs innan det var dags att inviga den nya duschen för ogräset.

Gårdsplanen och en av hundgårdarna har blivit behandlade, vilket innebär att marginellt mindre yta för hundarna att röra sig på just nu – men jag tror de överlever…

Som om inte detta var nog fortsatte jag att rensa en av hundgårdarna för hand, och nu kan man äntligen börja skåda slutresultatet!

Skrivet av Henrik Olsson

2017 07 19 || 15:18

17 svar to 'Dagen började med trädgårdsarbete…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vad fint det blev och bra jobbat! 😀 Kramis

  Netti Starby

  2017 07 19 || 15:58

 2. Det blir ju hur bra som helst och du får gratis motion ..

  Veiken

  2017 07 19 || 19:42

 3. Skönt att man börjar se slutresultatet! ^^

  Alice

  2017 07 19 || 20:40

 4. härliga saker att få gjorda!

  Pauline Hurtig

  2017 07 19 || 21:06

 5. Så det räcker att släppa ut gräsklipparen…haha
  Funkar ättikan bra?
  Jag har nyss filmat den lilla hinden när den sprungit i en hage, fortsätt upp på gården och ända upp i trädgården….med matte efter, skrikande namnet…
  Om det var min hund skulle jag bli galen och bara rasta den i koppel

  Marianne

  2017 07 19 || 21:26

 6. Vad flitig du har varit.
  …Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad!
  Natti kram!

  Yvonne Bengtsson

  2017 07 19 || 22:30

 7. Blir ju jättefint 🙂

  Ramona

  2017 07 20 || 07:13

 8. Så roligt att börja se slutresultatet nu!☺

  Kattis

  2017 07 20 || 08:11

 9. sv: Jag läser “the mystery” skriven av Lacey Sturm en rockstjärna, hon skriver i boken om sin emotionella kärleksaffär, hur hon blev räddad ut ur det och hur ens bakgrund kan leda en i felaktiga relationer men att det finns hopp och sen skriver hon mycket om hur hon hittade sin man och hur dejtningsprocessen var. Typisk bok som jag älskar helt enkelt. Jag kan känna igen mig mycket i boken. Den har hjälpt mig och gett mig insikt om många saker.

  Vad duktigt av dig!

  LIENE

  2017 07 20 || 09:07

 10. ibland behöver man ta hjälpa av det. Effektivt och bra

  Days by Johanna

  2017 07 20 || 13:11

 11. Vi har en mäktig och intelligent skapare!
  Kram!

  Yvonne Bengtsson

  2017 07 20 || 22:37

 12. Hur det än blir så är grannsämjan förstörd….och det beror inte på mej. Men jag tror jag avvaktar ett par dagar, idag har jag inte sett hunden, men hörde den när du mörknat så jag tror den var lös då och ville leka.

  marianne

  2017 07 21 || 00:14

 13. Theodor fick en liten låtsas gräsklippare idag så söt!

  Pauline Hurtig

  2017 07 23 || 20:42

 14. Roundup!!!!!????? Nu förvånade du mig! Jag trodde du levde mer MED naturen…

  Svar: Knappast motsägelsefullt att använda Roundup och ändå vara miljövän.

  Naturvän

  2017 07 27 || 07:57

 15. Jag tänkte i huvudsak på ditt eget dricksvatten. https://www.radron.se/granskningar/kampen-mot-ograset

  Svar: Det är knappast det värsta som händer mot naturen idag, och om dina avsikter är helt ärliga kanske du ska jaga de riktiga miljöbovarna i stället för någon som vill rensa upp sina hundgårdar.

  De gifter som finns i dricksvattnet i dag kan vi tacka den äldre generationen för…

  Naturvän

  2017 08 05 || 21:37

 16. Men…ärliga? Ja, det var av omtanke av ditt eget dricksvatten, …..inget annat…och jag “jagar” inte….du misstolkade tydligen, och då får jag be om ursäkt för att jag uttryckte mig på ett sätt som du kunde misstolka..som någon slags ..påhopp?…Förr fanns det någon slags stor vattenkokare, så man kunde döda ogräs på grus med het ånga. Har inte sett dessa på senare år, men tror att det kanske fungerar bra…
  S.k miljöbovar, stora sådana, finns det gott om. Men dom är det ingen som jagar…flygtrafiken t ex…och tillverkning av allt onödigt krimskrams och hela köp-o-slänghysterien. Ta gärna bort min första kommentar också…det var ingen anklagelse…det var av omtanke från en hundvän till en annan.

  Naturvän

  2017 08 06 || 07:34

 17. Ursäkta, det är jag igen…☺️ Ingen kommentar, mer ett meddelande. Jag har ju följt din blogg sedan det stod om dig i HN om den första turen, Kiruna-Ystad, tror jag det var. Länge sedan…papillioner m m.
  I och med att jag läst bloggen i så många år, tror jag att det känns som om vi känner varandra. Då är det lätt att man kommenterar, som om man känner varandra; men det gör vi ju inte alls. Vi har aldrig träffats, och du har ju aldrig läst något om mig. Det blir nog lätt missförstånd. Jag ska nog inte kommentera alls. Jag har ju följt dina inlägg om hundarna och hundgårdar, är så imponerad av det du bygger och donar med. Jag har ju själv hundar, haft flera hundar sedan 1968. Efter de senaste två riktigt dåliga åren för mig har mina hundgårdar börjat förfalla rejält. Ett tag skrev du om någon byggfirma du samarbetade med. Visst gjorde ni hundgårdar också? Det är inget som du jobbar med idag? Men finns den andra killen kvar i branchen? Ursäkta detta meddelande, men kändes som jag behövde förtydliga mig..ha en trevlig söndag! ?

  Naturvän

  2017 08 06 || 08:41

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: