När tankarna går på djupet…

11 kommentarer

kedjan-brister

Ibland händer det att ens självrannsakan når riktigt djupt, och även om det kan en smärtsam upplevelse så är den ack så viktigt.

Vissa sår behöver ibland rivas upp för att de ska kunna läka ordentligt, och andra saker behöver erbjudas möjligheten komma upp till ytan för att kunna växa.

Ibland går livet så fort att man i rasande fart anser att något är avklarat utan att det egentligen är det, och det placeras felaktigt i något avlägset rum i hjärtat i väntan på att glömmas bort.

Omedvetet växer det sig starkare till den dag då det inte längre går att ignorera, och med enträgna rop kräver det att man agerar.

Det är mycket som hänt i mitt liv det senaste året, och speciellt de senaste sista sex månaderna.

Många tidigare beslut som visat sig direkt felaktiga har lett till att jag verkligen fått gå på djupet, och till viss del har det varit en spännande resa i mitt eget inre.

Men jag skulle ljuga om jag inte också berättade att den i det stora hela mestadels varit krävande, men icke desto mindre nyttig för mig själv och den fortsatta personliga utvecklingen.

För att tala i bildspråk så har bojor sprängts och hjulspår planats ut, men fortfarande återstår mycket arbete – och arbetsviljan finns där!

Livet är för kort för att inte försöka få ut det bästa tänkbara!

Skrivet av Henrik Olsson

2016 03 02 || 00:01

11 svar to 'När tankarna går på djupet…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Sant! Sakert som du sager!

    Josefine

    2016 03 03 || 22:25

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: