Hönsgården har återigen öppnat!

14 kommentarer

DSC_1638.1

Idag hämtade jag 8 st bevingade små varelser som är avsedda att förse mig med ägg om några månader. Det är ett antal extra tuppar med, men en del av dessa kommer att få växa upp innan de senare kommer att få sluta sina dagar på någons matbord. Fjant var inte helt oväntat väldigt ivrig över dessa nykomlingar så jag stängde undan alla vovvarna för att ge hönsen lite välbehövlig lugn och ro. Min förhoppning är nu att hönsgårdens alla små kryphål är ordentligt tätade, annars finns en liten risk att antalet höns oväntat kommer att minska! Fler bilder kommer senare!

Skrivet av Henrik Olsson

2015 08 02 || 14:21

14 svar to 'Hönsgården har återigen öppnat!'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vad roligt!

  N

  2015 08 02 || 23:38

 2. Vad roligt jag hoppas du har bättre flyt med dina och att dom klarar sej utan sjukdomar 🙂

  Så du äter inte tupp själv? Eller är det för att du “känner” dom?

  Marianne

  2015 08 02 || 23:38

 3. jag är ivrädd för höns haha, och andra fåglar, blev attakerad av en svan så jag fick sy 7 stygn i ryggen när jag var 5. har kvar er:et och får smtt panik av alla fåglar haha 😉

  Vanessa andersson

  2015 08 03 || 11:02

 4. ☆ Vad roligt ☆ Då har du blivit en hönspappa 🙂

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: