Sent vaknade denna syndraren…

11 kommentarer

SItSPIQcdGhiCLVIOhfY7kSP

I morse ringde klockan om och om igen från ca 03.00, utan att jag reagerat alls.

Först klockan 06:45 slog jag upp mina underbart blå och insåg att det var just den här dagen som mitt arbetspass började 07:00 – och paniken var ett faktum!

Det blev varken en långpromenad med vovvarna eller en cykeltur till jobbet, och beslutet om att välja bilen som transportmedel bestämdes medan jag snabbt delade ut frukost till vovvarna.

Visst skadar det inte att låta kroppen vila en dag och då, men man skulle ändå uppskatta om den förvarnade lite i förväg så att man åtminstone hinner i tid till jobbet.

Dock var det ingen större fara på taket, då ÅVC Sandladan (till många oförstående kunders förtret) inte öppnar grindarna förrän klockan 10.00 på onsdagar.

Nu är man i alla fall hemma, och sitter och överväger huruvida man ska ta tag i träningen, eller om man ska låta detta till fullo bli en vilodag…

I morgon börjar jag inte jobba förrän klockan 10.30, och tänkte hinna med så väl långpromenad med vovvarna, cykling och simning innan det är dags att stämpla in.

IMG_2417.1

Skrivet av Henrik Olsson

2015 07 29 || 17:49

11 svar to 'Sent vaknade denna syndraren…'

Subscribe to comments with RSS

  1. Fy sjutton….jag hatar att försova mej så djuren inte får den tiden dom förtjänar på morgonen….jag förstår ju att dina hundar inte lider nån nöd, men man vill ju ändå ta det lugnt en stund tillsammans

    marianne

    2015 07 30 || 23:33

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: