Lite tröttare än igår…

12 kommentarer

IMG_1412.1

… så man får vara nöjd över att de båda rastat varandra ordentligt – och hittat på lite hyss här hemma medan jag var iväg och jobbade några timmar, men det är så man lär sig att ständigt ligga steget före deras nosar…

En grå och trist bild som är tänkt att spegla dagens väder.

Skrivet av Henrik Olsson

2015 01 31 || 21:32

12 svar to 'Lite tröttare än igår…'

Subscribe to comments with RSS

  1. svar: Det är inte samma. Alltså du är sympatisör – Du är inte med i partiet. Så självklart kan inte du räknas med. De talar inte om de som röstar, utan om de man röstar på. De som ska representera SD-väljarna/sympatisörerna. Därför stämmer inte den analysen du gör där. De jämför procenttalen inte antalet?

    ♀ THE REVOLT ♀

    2015 02 01 || 22:06

  2. btw, du tar inte på ngt sätt illa upp för att jag säger emot dig eller ngt? Elt typ tagit ngt jag skrivit personligt? Jag talar inte om dig som person utan om SD:s politik. Det är den jag kritiserar, inte dig som person. Bara så att du vet det, jag gissar på att det redan vet det, men asså det är bättre att ta det säkra före det osäkra 😮

    ♀ THE REVOLT ♀

    2015 02 01 || 22:08

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: