Lite tröttare än igår…

12 kommentarer

IMG_1412.1

… så man får vara nöjd över att de båda rastat varandra ordentligt – och hittat på lite hyss här hemma medan jag var iväg och jobbade några timmar, men det är så man lär sig att ständigt ligga steget före deras nosar…

En grå och trist bild som är tänkt att spegla dagens väder.

Skrivet av Henrik Olsson

2015 01 31 || 21:32

12 svar to 'Lite tröttare än igår…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Aha! Du har legat på latsidan !!

  Yvonne

  2015 01 31 || 21:46

 2. hihi ja, ibland hittar de fyrbenta på en del hyss här med 🙂

  Pauline

  2015 02 01 || 08:57

 3. God morgon 🙂 Ja det är glest mellan inläggen *haha* Här har snöat massor men är ändå grått. Man blir extra trött av det, vill ha sol.
  Kram och hoppas du mår fint

  browneyedgirl

  2015 02 01 || 09:43

 4. Gillar bilden men dock
  inte de grå trista vädret =)

  sussi

  2015 02 01 || 09:45

 5. ja lite sol vore inte fel

  Kenneth

  2015 02 01 || 11:45

 6. mysigt att dom har varandra
  Kram maria

  maria

  2015 02 01 || 13:11

 7. Här är vädret också grått och trist! >.<

  svar: Nej, det är tur som fan att jag inte är tvungen att ha samma åsikt. Och gällande bilden … jadu, jag tkr faktiskt att den satiren är väldigt bra. Ligger mkt fakta i det. Den är faktiskt den snällaste satirbilden om SD, jag föredrar att inte dela satirbilder på min blogg men denna var väldigt sann. Det finns ingen logik i det. Och nej, jag anser mig inte vara korkad. Visst ibland kan jag vara efterbliven men för det mesta är jag faktiskt riktigt smart, om jag får säga det sj. Och gällande SD och det som hände i valet? Eh jo det var SD:s fel .. de gick ju fan ut med det att de ville ha nyval. Jag minns ej om det var Björn Söder eller den där Mattias som talade för SVT om vilken triumf det var att de lyckats göra lite kaos där. Det spelar med andra ord ingen roll om vad för budget det är. SD kommer rösta bort alla, även de där de får fram sina majoriteten av sina ståndpunkter. Det spelar ingen roll vaf som står. Så länge invandringen inte är på deras sätt. De är med andra ord ett enfrågeparti som enbart har andra frågor för att lura folk som inte kan något om nationalekonomi och alla andra typer av ekonomier. Sd vill ha kaos för det är kaos de växer ur.

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 02 01 || 13:13

 8. Man längtar ju efter sol och vår, här är det grått och trist och det vill aldrig sluta snöa, haha.

  malin

  2015 02 01 || 16:01

 9. Mysigt 🙂

  Nathalie Tegelstam

  2015 02 01 || 21:03

 10. Inget inlägg att kommentera så får gå till det inlägg med minst kommentarer så det blir lite jämnare i antal ^^

  svar 1: Eftersom du inte vill fortsätta då du anser att vi inte kommer någon vart så tänker jag bara länka en artikel vilken som helst som visar det jag tidigare talade om. Orkar inte leta upp en väldigt tillförlitlig sida då du ändå inte vill diskutera mer. Här är en artiklarna som enkelt beskriver det: http://nyheter24.se/maktkamp24/785778-5-fakta-som-visar-att-sverigedemokrater-ar-mer-kriminella-an-invandrare. Bara som ett smakprov, av det jag syftade på med mitt uttalande.

  svar 2: För min del behöver varken du eller jag ändra åsikt. Vi diskuterar ju bara, vi debatterar ju inte – så jag har inga planera på att försöka övertyga dig. Jag skriver bara hur jag ser på saker och ting och hur jag ser på politiken SD förespråkar.

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 02 01 || 21:41

 11. svar: Det är inte samma. Alltså du är sympatisör – Du är inte med i partiet. Så självklart kan inte du räknas med. De talar inte om de som röstar, utan om de man röstar på. De som ska representera SD-väljarna/sympatisörerna. Därför stämmer inte den analysen du gör där. De jämför procenttalen inte antalet?

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 02 01 || 22:06

 12. btw, du tar inte på ngt sätt illa upp för att jag säger emot dig eller ngt? Elt typ tagit ngt jag skrivit personligt? Jag talar inte om dig som person utan om SD:s politik. Det är den jag kritiserar, inte dig som person. Bara så att du vet det, jag gissar på att det redan vet det, men asså det är bättre att ta det säkra före det osäkra 😮

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 02 01 || 22:08

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: