Är jag på väg att missa målet..?

12 kommentarer

147_4755-675x350.1

För 10 månader sen stämplade jag ut för sista gången från det som varit min arbetsplats under 9,5 år.

Känslan av frihet var då helt obeskrivlig, samtidigt som jag kastade mig själv in i en verklighet där den ekonomiska tryggheten helt saknades.

Jag hoppade mellan olika extrajobb under ett par månader tills att jag fått en timanställning på Vivab i Falkenberg; där det skulle visa sig att jag trivdes alldeles förträffligt bra och strävar efter att kunna stanna.

Någonstans i denna process glömde jag dock den ursprungliga drivkraften: Att lägga mer tid på mig själv, träningen, hundarna, skrivandet och föreläsandet.

Med facit i hand ökade min arbetsbörda så mycket under hösten att det knappt fanns tid och energi för något annat än jobb – något som verkligen inte var tanken.

Som det ser ut nu så börjar det hela lugna ner sig något, och de kommande veckorna kommer att erbjuda tillräckligt med tid att arbeta på föreläsningarna.

Frågan är bara hur jag återfår den brinnande drivkraft som fick mig att lämna ett fast jobb…

Jag vill fortfarande föreläsa och inspirera andra, men när jag sätter mig framför datorn för att skriva stannar allt upp trots ihärdiga försök.

Det känns lite som att det behövs något mer för att kunna gå vidare.

Många gånger har jag insett att saker och ting inte sker efter vår vilja, utan när tiden är inne och det är först då som man förstår varför det inte gick att genomföra i början.

Med vad behöver jag för att kunna gå vidare?

105_0591.1 (2)

Skrivet av Henrik Olsson

2015 01 26 || 18:37

12 svar to 'Är jag på väg att missa målet..?'

Subscribe to comments with RSS

  1. Tufft att sluta en fast anställning. Fast har man en dröm måste man ju chansa ibland, synd det inte blev riktigt som du tänkt dig. Hoppas du får mera tid för föreläsningar när det är det du vill göra. Vad är det du föreläser om?

    Här är allt både bra och dåligt. Med Bozza är det full fart och livet leker

  2. Som the revolt säger; du måste hitta inspiration! Försök bara att hitta din rätta inspirationskälla, det vet bara du vilken det är. Det kan vara att se filmer, läsa böcker, gå på andras föreläsningar om liknande saker osv 🙂

    Denise

    2015 01 27 || 16:45

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: