Envist fortsätter vi att nöta asfalt…

13 kommentarer

4blqjdeKkTDCP9Ah2VluRukO.1

… och denna morgon var inget undantag – trots att jag vaknade betydligt senare än klockan manat mig till!

När jag väl kravlat mig ur sängen möttes jag av en väldigt ivrig Fjant som gjorde sitt yttersta för att stressa på sin något sega husse, och det tog ett tag innan jag fått upp flåset.

6,25 mätte dagens promenad, och det får helt klart duga! Ha en fin dag!

Skrivet av Henrik Olsson

2015 01 13 || 08:21

13 svar to 'Envist fortsätter vi att nöta asfalt…'

Subscribe to comments with RSS

 1. Vi är helt klart fantastiska !!!!!!

  Yvonne

  2015 01 13 || 09:05

 2. Ha en fin dag du med!

  marianne

  2015 01 13 || 09:14

 3. haha har också en vovve som oftast får stressa på matte om mornarna! 🙂

  malin

  2015 01 13 || 10:24

 4. Duktiga ni är som orkar hålla igång

  Jonnie

  2015 01 13 || 11:37

 5. Du kanske skulle betala extra skatt så
  som du sliter på asfalten 😛 hihi…

  sussi

  2015 01 13 || 12:18

 6. med tanke på hur mycket du motionerar dina hundar så undrar jag hur deras tassar håller för du har antagligen bytt skor några gånger redan 🙂

  Kenneth

  2015 01 13 || 14:36

 7. Bra där !!!!
  Kram maria

  maria

  2015 01 13 || 15:37

 8. Det är bara att lyfta på hatten för ekipaget som inte ger upp utan går sina långa promenader varje dag!

  Veiken

  2015 01 13 || 17:13

 9. Det är ju långt det med 😮 kanske inte lika långt som du brukar, men med tanke på omständigheterna (alltså vädret och allt), så är det ju låångt ^^

  svar: Svar på din första fråga ja? Alltså rent teoretiskt så är ju rasism en ideologi där man delar människan i olika separata delar som då kallas raser. Men rent praktiskt har rasism aldrig varit enbart baserad på genetik och biologi. Den har även handlat om kultur och religion.
  Nae, precis. Det är just det jag skreb och även det jag inte behandlar i mitt inlägg. Det jag skrev om i mitt inlägg är varför jag anser att “Je Suis Charlie” inte är det bästa slagordet.

  Jaa, självklart är de rasister. Vad annars? Gärningsmännen är både terrorister och rasister.

  Alltså även jag försvarar den rätten, precis som du. Alltså jag bryr mig inte så värst mycket om vad de ritar. Det handlar bara om att jag ifrågasätter deras användande av deras rätt, förstår du skillnaden? Jag säger inte att de inte får göra så, jag undrar enbart varför de måste använda sin rätt på det sättet? Alltså med yttrandefrihet kommer ansvar, dessa verkar inte tänka på ansvar alls utan det enda som finns i deras tankar är att använda det som slår hårdast på psykopater för att sedan kunna publicera mer.

  Joo, men islamiska ledare varken representerar islam eller det muslimska folket. Jag är inte så insatt i hur systemet i Iran har blivit som det blivit men ngt vet jag och det är att folket inte är nöjd med regimen. Så att anta att folket är det samma som ledningen är kanske inte det mest korrekta att göra.

  Nae, självklart är de inte de enda. Men det var inte det mitt inlägg handlade om. I mitt inlägg skrev jag varför jag känner att “Je Suis Charlie” kan tolkas fel av vissa, exempelvis av de som inlägget var baserat på.

  Alla militanta grupper, ja. Jag talade om du gett exempel på. Jag känner inte att det är relevant med dessa siffror egentligen, utan det var mest för att du skulle fatta att man inte kan peka på en grupp genom på att peka en hel massa. Och militanta grupper finns i alla religioner. Fundamentalister finns ju i allt. Men som sagt det var inte det inlägget handlar om. Jag diskuterar inte om militanta religiösa extremister. Inlägget handlade enbart om bilden som visar att det finns olika sidor på ett mynt. Och så skrev jag om “JeSuisCharlie”-begreppet. Det har inget med att jag säger att det gärningsmännen gjort är rätt och att det var rätt åt de som dog. WTF? Det jag talar om är att jag tycker att det finns bättre sätt att visa solidaritet på än med slagordet “JeSuisCharlie”. Enbart det.

  ♀ THE REVOLT ♀

  2015 01 13 || 17:33

 10. skönt med promenad

  Klara

  2015 01 13 || 18:10

 11. Tur att ni är överens om motionerandet! kramiz

  Fenixmona

  2015 01 13 || 20:06

 12. Bra jobbat:)

  susanne

  2015 01 13 || 20:36

 13. ni är så duktiga! 🙂

  Pauline

  2015 01 16 || 11:19

Lämna en kommentar: