Söndagsmys på hög nivå…

11 kommentarer

IMG_0506.1

Ben delades i kväll ut till husets hundar, och eftersom Debbie slukar ett sånt på nolltid använder hon sig sen av rang för att tillgodose sig med de övrigas ben, och det är något som Fjant fått lära sig den hårda vägen.

Detta gör att han helst äter sina ben i husses närhet, och i kväll ligger halva hunden i mitt knä och smaskar i lugn och ro trots att en bestämd dam ligger nedanför soffan och bara väntar på att jag ska gå…

Skulle hon komma för nära ger han ibland i från sig ett litet ynkligt morrande som verkligen inte skrämmer, men mer ger en känsla av “Naa-aaw – och husse får alltid styra upp det hela med att mota bort Debbie och återställa ordningen.

Rätt ska vara rätt: En hund. Ett ben.

Ja, jag daltar med mina hundar…

« I am living without electricity and running water – less is more »

Skrivet av Henrik Olsson

2014 08 24 || 22:19

11 svar to 'Söndagsmys på hög nivå…'

Subscribe to comments with RSS

  1. söt!

    sv: tack så mycket 😀

    amanda

    2014 08 25 || 20:12

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: