Zoover.se

13 kommentarer

06_06230 kopiera

Det kanske är så att du sitter och planerar en romantisk resa tillsammans med din partner, eller kanske lockas du av tanken att ge dig ut på äventyr och utforska okända delar av världen?

Eller kanske vill du bara finna en oas i din stressiga vardag där du kan koppla av och låta dig skämmas bort, och i så fall kanske Zoover kan hjälpa dig hitta rätt?

På deras sidan kan man nämligen enkelt läsa om olika resmål, se bilder och betyg från tidiga resenärers besök av platsen – och bäst av allt är att du själv kan vara med och recensera med ord och bild!

Om du planerar en resa och först vill läsa mer om vad andra tycker om resmål och boende är zoover.se den självklara platsen att vända sig till:

Kolla in bilder och läs  andras betyg av vandrarhem i  Ecuador, eller vill du hellre kolla in ett förstaklassigt hotell i Australien? Eller varför inte kolla vilka campingar som döljer sig i ett vidsträckt Kanada?

Så sätt dig till rätta och låt Zoover.se hjälpa dig hitta rätt i den djungel av spännande och sevärda resmål denna värld utgör!

För egen del kommer jag att vänta med alla utlandsresor tills att jag genomfört min drygt 450 mil långa cykelsemester runt Sverige, men däremot kommer jag naturligtvis att kunna söka efter rosade campingar runt om i vårt avlånga land.

Förhoppningsvis med hjälp av sveriges bästa campingar! Med lite tur får jag kanske chansen att övernatta ännu en gång på Sandsjögården – en plats som absolut är värd att besöka!

IMG_2085 kopiera

Skrivet av Henrik Olsson

2014 02 06 || 04:31

Publicerat i Baronen - In Real Life

13 svar to 'Zoover.se'

Subscribe to comments with RSS

 1. Toppen med en sån sida,värdefullt att kunna se vad andra sätter för betyg.
  Det låter härligt med en ny cykel i Sverige,det finns ju så otroligt många fina platser att upptäcka….
  Kramar♥

  Mita

  2014 02 06 || 13:46

 2. aha där ser man min flickvän jobbar i falkenberg hehe

  bexollila

  2014 02 06 || 14:30

 3. fin bild!

  Johanna ♥

  2014 02 06 || 20:13

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: