Världsarvet Falun!

11 kommentarer

IMG_5703 kopiera

Efter ett besök där kan man nu återigen strosa runt på sina egna marker med ett leende på läpparna!

Dagarna som förflutit där har verkligen varit helt underbara, och det är nu jag får tillfälle att försiktigt smälta alla intryck och läsa på lite mer om alla historier som rör gruvan och staden Falun. Dock blir det inte idag då resan hem tog något längre tid än planerat, men så snart tillfälle ges ska jag bjuda på några av berättelserna jag fått höra talas om!

Några sällskapssjuka hundar kräver dessutom lite extra gos efter husses frånvaro!

God kväll!

Skrivet av Henrik Olsson

2013 08 04 || 20:45

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Världsarvet Falun!'

Subscribe to comments with RSS

  1. Vi kallade den för Stora stöten. Jag gick förbi där varje dag när jag skulle till skolan. På min tid så var den fortfarande igång. Jag minns att de sprängde så att glasen i köksskåpet skallrade. Fin stad annars.

    Carin

    2013 08 05 || 12:42

Lämna en kommentar:

Anti-Spam Quiz: