Addnature – Outdoor & Camping

11 kommentarer

Inom kort öppnar den nya webshopen hos Campz.se – och möjligheterna till att utrusta sig väl inför friluftslivet ökar därmed ytterligare för alla som inte kan hålla sig borta från ett liv i frihet!

Oavsett om du brinner för bergsklättring, kanotpaddling, vandring eller vad det nu är som får dig att längta efter friluftsliv är jag övertygad om att du kommer att hitta den typ av utrustning som du behöver för just ditt äventyr!

För egen del är behovet stort av ett nytt tält som är både mindre och lättare än det jag hade under sommarens vandring, samt ett par nya vandringskängor! Sen finns det naturligtvis lite annan nödvändig utrustning som jag också måste komplettera med inför kommande strapatser i vårt avlånga land!

Jag kommer ivrigt att kika in på www.addnature.com i väntan på att de ska slå upp dörrarna för oss!

“Mitt tält är mitt palats – campingplatsen mitt rike”

Skrivet av Henrik Olsson

2012 10 05 || 05:30

Publicerat i Baronen - In Real Life

11 svar to 'Addnature – Outdoor & Camping'

Subscribe to comments with RSS

  1. sv: det gick bra! 🙂 dom löste det

    julia

    2012 10 05 || 22:10

Lämna en kommentar:

%d bloggare gillar detta: