… och slutligen nådde vi Vansbro…

6 kommentarer

… tillsammans med 10’000-tals andra – och inte helt oväntat önskar Debbie också delta i denna folkfest!

Vansbrosimningen går av stapeln nu, och campingen var i ordets rätta bemärkelse fullsatt! Lyckligtvis möttes vi av vänlighet även här, och jag tilläts ta en dusch och ladda batterier innan jag fortsätter min jakt på en plats att övernatta på!

Min grundtanke var att ta en vilodag här i Vansbro, men just nu ser det ganska mörkt ut! Dagens etapp hit innebar en vandring på drygt 60 km, och ärligt talat så tror jag inte att jag orkar gå så väldigt mycket längre idag – men vad ska man göra! Sova behöver vi!

Modet är dock fortfarande på topp, och jag kan ändå se på hela situationen med ett leende på läpparna! Närmast på schemat blir att finna någon plats där jag kan få i mig lite rejält med mat, och sen är det bara att göra det bästa möjliga av en situation som redan är helt underbar!

Jag ska försöka återkomma med mer information om hur det hela slutar så snart tillfälle ges!

Skrivet av Henrik Olsson

2012 07 06 || 16:15

Publicerat i Den Stora Vandringen

6 svar to '… och slutligen nådde vi Vansbro…'

Subscribe to comments with RSS

 1. spännande
  Kram

  maria

  2012 07 06 || 20:13

 2. Spänningen är oliiidlig..*skratt* tänk att ni skulle hamna mitt i allt detta…en upplevelse i sig antar jag.Hoppas det löste sig för er på nåt sätt,
  Kramar*

  Mita

  2012 07 06 || 23:22

 3. Vilken skön bild!

  Ett campingställe kommer ni säkert att hitta. Duscha och laddat batterierna fick du ju gjort.

  Ha en riktigt bra lördag!

 4. Hoppas det löste sig med sovplats!

  Husfrun

  2012 07 07 || 09:32

 5. Spännande värre..
  Hoppas de löste sig på ett bra sätt. 🙂

  Sussi

  2012 07 07 || 10:17

 6. Hejja!
  Ser skönt ut det där 😀

  Erika

  2012 07 07 || 20:12

Lämna en kommentar: